Normális a zaklatottságom ezen dolgok miatt?
van egy 22 éves lány unokatestvérem aki szintén itt pesten lakik, nem szólunk egymáshoz, max a nagyszülők előtt a legszükségesebbet.
Én 24 vagyok, feleségem és egy kisfiam van.
Naszóval: bármikor megyünk le nagyszülőkhöz ő ha ottvan ha nem az megy hogy jajj szegény Bettike mennyit megy( főiskolán tanul,mellette a mekiben dolgozik), ez elővan addva otthon, de közben meg több "szerszámot" fogott mint kilincset... állandóan bulizni jár meg csavarog a barátnőivel.
Otthon ezt a mennyit megyek maszlagot be is nyelik és támogatják anyagilag...
Én havi 270-300 órát dolgozok 3 munkahelyemen osszesen, de mi meg levagyunk tojva magasrol hogy nem jövünk ki sokkszor a penzbol...
normalis hogy irigy vagyok?
"engem csak annyi zavar hogy egy ilyen fsszopókrvának több becsülete van mint nekem aki 7/7 napot dolgozik csak hogy minden is belegyen fizetve.
Bocs de ha te éhbérért dolgozod halálra magadat, akkor ebben a történetben pont te vagy az akit s z o p a t n a k !!
Miközöd hozzá hogy szereti a kukit?
Mert ha nem tanulna sőt dolgozna is mellette megérteném a hisztidet de így teljesen jogtalan.
Nem értem amugy az összefüggést még most se. Tanul dolgozik miköze ezeknek ahoz hogy szeret kefélni.
Ha jártál volna fősulira ugy hogy dolgozol mellete megtudnád hogy Bettikét jogosan tutujgatják. Irigy vagy azt ennyi a történet.
Undorító,ahogy a saját családtagodról beszélsz.
Nem ő tehet róla,hogy te ott tartasz ahol. A személyi kölcsönt se ő vette fel, a szar állásodrôl sem ő tehet ahogy az aluliskolázottságodról sem. Nőj fel és tegyél azért,hogy jobb legyen ne csak hisztizz mint egy hülyegyerek.
3 helyről keress már annyit hogy ne kelljen a nagyszüleidnek támogatnia! A gyereket magadnak csináltad. Lehet hogy Bettike(ha szereti a f@$zt, ha nem) jobb kapcsolatot ápol a nagyiékkal.Vagy téged az boldoggá tenne ha ő sem kapna pénzt? Te zsigerből utálod Bettikét. Ennyi a történet. Arra is kíváncsi lennék hogy az "állandó" bulizás, csavargás hogy jutott a tudomásodra? Mikor nem volt családod te nem mentél??? Mehettél volna te is csak becsúszott a gyerek? Ha meg zavar akkor szólj nagyinak " hogyha ez a f@$$zop* kap, akkor nekem is JÁR!"
Nem normális a zaklatottságod.
Nem normális hogy irígy vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!