Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Normális a zaklatottságom...

Normális a zaklatottságom ezen dolgok miatt?

Figyelt kérdés

van egy 22 éves lány unokatestvérem aki szintén itt pesten lakik, nem szólunk egymáshoz, max a nagyszülők előtt a legszükségesebbet.

Én 24 vagyok, feleségem és egy kisfiam van.

Naszóval: bármikor megyünk le nagyszülőkhöz ő ha ottvan ha nem az megy hogy jajj szegény Bettike mennyit megy( főiskolán tanul,mellette a mekiben dolgozik), ez elővan addva otthon, de közben meg több "szerszámot" fogott mint kilincset... állandóan bulizni jár meg csavarog a barátnőivel.

Otthon ezt a mennyit megyek maszlagot be is nyelik és támogatják anyagilag...

Én havi 270-300 órát dolgozok 3 munkahelyemen osszesen, de mi meg levagyunk tojva magasrol hogy nem jövünk ki sokkszor a penzbol...

normalis hogy irigy vagyok?

2017. jún. 6. 14:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

kényszerített valaki hogy házasodj és vállalj gyereket?

így jártál. akkor szagold

2017. jún. 7. 09:03
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

jaj tipikus.

minket is csesztetnek a a rokonok, hogy állandóan megyünk valahova. míg ők otthon vannak 2-3 gyerekkel... nos kérdem én, kényszerítette őket valaki a gyerekekre? igen, nekünk nincs, és utazunk, étterembe járunk meg mindenfele. majd otthon ülök és én is szülők pár gyereket, hogy nekik jobb legyen.

aki három munkából nem tud megélni talán ne szüljön, vagy párod is menjen vissza dolgozni (ha dolgozott egyáltalán valaha)

addig pedig senki ne menjen sehova, mert ti csórók vagytok. ha a lány a testéből szedi rá a pénzt, ahhoz sincs semmi közöd!

2017. jún. 7. 09:11
 23/26 anonim ***** válasza:
58%

Mikor meg nem voltam anyuka, en is a mekiben dolgoztam.

Bizony jutott penzem utazgatasra, evi ketszer mentem valamerre.

Basszus, videki vagyok, a repterre kijutni ugyanannyi volt, mint egy fapados ut Romaba. :D

Talan ha lett volna eleg eszed, es gumit veszel fel kolcson helyett, tartalekolsz, esetleg asszonyka se csak segelyre szul, most nem itt tartanal.

26N

2017. jún. 7. 10:41
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Én meg nem akarom elhinni, hogy te tényleg 24 éves vagy és családod van.

Ha ez mind igaz, akkor szégyellheted magad, hogy ilyen szinten gyerekes vagy, mint egy 9 éves elkényeztetett hisztis pitsa.

Unokatesód tehet arról, hogy neked sz@r munkád van?

NEM

Unokatesód tehet arról, hogy te a fiatalságodat lecserélted a sz@ros pelenkára?

NEM

Unokatesód tehet arról, hogy pénzügyi analfabéták vagytok, és nem tudjátok a pénzt beosztani?

NEM

Unokatesód tehet arról, hogy nem engedhettek meg magatoknak sok mindent?

NEM

Mellesleg ha 400.000 forintból nem tudtok megélni, az titeket minősít. Más kevesebb, mint a feléből ki tud jönni egy hónapba. Az meg senkit sem érdekel, hogy nektek kölcsönötök van. Netán puskát tartott valaki a fejetekhez, hogy verjétek magatokat adósságba? Az a stílus, ahogy te írsz unokatesódról, felháborító, és egyből lerí rólad, hogy egy aluliskolázott, műveletlen tuskó paraszt vagy, aki csak irigykedni tud. A legkevésbé sem vagy férfi az én szememben.

Te vállaltál gyereket, te alapítottál 24 évesen családot. Ebbe az unokatesódnak abszolút semmi beleszólása nem volt, és semmi köze hozzá. Ugyanúgy neked sincs semmi közöd az unokatestvéred életéhez, bármit is csináljon! Sajnálom azt a szerencsétlen gyereked, hogy egy ilyen nyomoronc az apja!

A saját családodat ne várd már, hogy a nagyszüleid támogassák!

Lerí rólad, hogy mérhetetlenül irigy vagy arra, hogy élvezi és kihasználja a fiatalságát, míg te ezt az egészet feladtad egy gyerekért meg a családalapításért. Amondó vagyok, hogy ha lenne rá lehetőséget, te is ugyanezeket csinálnád, és hagynád a családalapítást a francba. Így jártál, most már nincs mit tenni. Ha ahhoz nagyfiú voltál, hogy csinálj egy gyereket, akkor ahhoz is legyél az, hogy vállald a felelősséget a tetteidért, és elfogadd, hogy a családalapítás és a gyerekvállalás bizony lemondásokkal jár!

2017. jún. 7. 11:00
 25/26 anonim ***** válasza:
90%

provokáló idióta

szerintem nincs is bettike, kitalált egy fiktív karaktert. hogy ekézhesse a "mai csajokat", akik vannak olyan galádak, hogy élvezni merik a szexet.

2017. jún. 7. 14:25
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Te tuti az a provokáló, nőgyűlölő, idióta p csfej vagy, aki mindig nőket gyalázó és szidalmazó kérdéseket írt ki, majd miután mindenki egyből felismert a kérdéseid alapján, így most költöttél hozzá egy gagyi sztorit csak azért, hogy továbbra is köpködhesd a nőket.

Haver, te súlyos pszichiátriai eset vagy. A véleményedet a nőkről meg tartsd meg magadnak, senki nem kíváncsi arra a tömérdek sz@rra, ami a szádon folyik kifelé.

2017. jún. 7. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!