Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ha kimondták a válást megoldód...

Ha kimondták a válást megoldódnak a dolgok?

Figyelt kérdés
Kéthetente hétvégén viszi el a gyerekeket majd a férjem. Ha akkor is minden nap telefonál ugye nem lesz kötelességem ezt megengedni? Rosszul vagyunk tőle. A gyerekek és én is. Megsértődik ha nem akarnak vele beszélni. És nyomul. De csak a gyerekek miatt. Nem tudom mit akar ezzel. Felőle én fel is fordulhatnék. De ő meg sose törődött a gyerekeivel. Életében még annyit nem beszélgetett velük, mint amennyit most akar állandóan telefonon. Nem érdekel ha kapom majd az ívet, egyetlen dolog érdekel, hogy kötelességem-e a bírósági ítélet után minden este jópofizni nekem és a gyerekeknek vele telefonon? Egy aljas passzív agresszív emberrel.
2016. nov. 6. 19:26
 1/10 anonim ***** válasza:
59%
Hallgassuk meg a másik felet is. Ennek a házasságnak a létrejöttében te is benne voltál.
2016. nov. 6. 19:29
 2/10 A kérdező kommentje:
Benne. Fiatalon, hülye fejjel. És igen, elsősorban magamnak kell megbocsájtanom. Válaszolsz a kérdésemre?
2016. nov. 6. 19:30
 3/10 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem ez a kapcsolattartás akadályozása lenne, de kérdezz meg erről egy gyámügyest, ő biztosat fog tudni mondani.
2016. nov. 6. 19:32
 4/10 anonim ***** válasza:
93%

1. NEKED nem kell egyáltalán szóba állni az elvált férjeddel.

2. Ha a gyerekkel akar beszélni, akkor sokat számít a gyerek kora, de alapesetben csak a határozatban lévö láthatás az, ami kötelezö.

2016. nov. 6. 19:35
 5/10 anonim ***** válasza:
36%
persze, minden megoldódik - kihajítod egykori szerelmedet, kukázod a házból a gyermekek nemző apját, és minden megoldódik
2016. nov. 6. 19:36
 6/10 anonim ***** válasza:
56%
Ha hergeled magad, attól nem oldódnak meg a dolgok.
2016. nov. 6. 19:53
 7/10 anonim ***** válasza:
65%
Miért akarod, hogy még jobban hogy, elmérgesedjen a viszony. A gyerek majd megmondjda az apjának ha nem akar vele beszélni. De kell az neked, hogy a láthatáskor ne hozza időbe haza őket és izgulj vagy bármiben keresztbe tegyen? Állj normálisan hozzá és mond meg a gyerekeidnek, hogy ő az apjuk viseljék el. Lehet hogy az apa most jött rá, hogy hiányozni fognak a gyerekei. Próbálj viszonylag normálisan állni és engedni, mert ha erőszakos a hapsi akkor most még jobban el tud szállni.
2016. nov. 6. 19:56
 8/10 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem ez az egész arról szól az exed részéről, hogy most esett le neki mennyit veszített. Próbál legalább kapcsolatban maradni a gyerekeivel. (az én apám konkrétan le se sz*rta a fejünket miután elváltak anyuval) Tudom hogy nehéz lesz, de le kellene ülnötök megbeszélni ezeket a dolgokat, lehetőleg emberi hangnemben. És ha nem nagyon picik a gyerekeitek, NE a hátuk mögött tegyétek, hanem velük együtt.
2016. nov. 6. 20:14
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én erre azt szoktam csinálni ( mivel neked nem kötelességed vele beszélni, csak hetente egyszer - nálunk ez van a válási papírban ), hogy odaadom valamelyik gyereknek a telefont, hogy vegye fel. Ha akar vele beszélni, beszél, ha nem, akkor annyit mond, hogy apa, hívj máskor, itt a barátnőm, épp indulok, stb. Ez működhet, mert tényleg a gyerek beszél vele, ő dönti el, akar e egyáltalán beszélni vele.
2016. nov. 6. 21:07
 10/10 anonim ***** válasza:
51%

Egyetlen kötelességed van, a gyerekeket a bíróság által meghatározott időben átadni láthatásra az apának. Ennyi, nem több nem kevesebb. Nem kötelességed felvenni a telefont, vagy egy szót is beszélni vele.

A gyerekeid mennyi idősek? Nincs saját telefonjuk?

2016. nov. 6. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!