Normális a zaklatottságom ezen dolgok miatt?
van egy 22 éves lány unokatestvérem aki szintén itt pesten lakik, nem szólunk egymáshoz, max a nagyszülők előtt a legszükségesebbet.
Én 24 vagyok, feleségem és egy kisfiam van.
Naszóval: bármikor megyünk le nagyszülőkhöz ő ha ottvan ha nem az megy hogy jajj szegény Bettike mennyit megy( főiskolán tanul,mellette a mekiben dolgozik), ez elővan addva otthon, de közben meg több "szerszámot" fogott mint kilincset... állandóan bulizni jár meg csavarog a barátnőivel.
Otthon ezt a mennyit megyek maszlagot be is nyelik és támogatják anyagilag...
Én havi 270-300 órát dolgozok 3 munkahelyemen osszesen, de mi meg levagyunk tojva magasrol hogy nem jövünk ki sokkszor a penzbol...
normalis hogy irigy vagyok?
Te felnőtt családos férfi vagy, ő egy kislány. És irigykedsz rá, minősíthetetlen hangnemben beszélsz róla, pedig semmit nem ártott neked.
Ha van egy normális végzettséged, akkor nem kell
3 munkahelyen dolgozni.
Lassan elgondolkozom azon, hogy inkább leszbikus leszek.
De ez mindig is így volt, voltak élelmes és nem szívbajos csajocskák, akik nagy pénzeket szakítottak az életmódjukkal. Még ha Bettike nem is tanulna, nem is dolgozna, csak így élne, amíg lehet, akkor is az ő élete lenne, a nagyszülők szeretete pedig a nagyszülők dolga.
Felnőtt vagy, családos, teremts magadnak olyan életet, amit sikerül, de ne irigykedj a kislányra.
Amúgy az élet nem fair, de Bettike férfiakkal való kapcsolatával remélhetőleg senkinek nem árt nagyon, el tudok képzelni sokkal rosszabbat is. Pl. ha a tömeggyilkos drogozó Bettikét ajnároznák... De te akkor is élhetnéd a magad életét.
Meg kéne tanulnod beosztani a pénzt, nem az unokahúgodra féltékenykedni, akkor eszedbe se jutna ilyeneken agyalni. Mások ennek a negyedéből éldegélnek boldogan, elárulom neked. Azt meg honnan veszed, hogy több szerszámot fogott, mint kilincset? Ott voltál? Meg mi közöd van hozzá?
Undorító ez a magyar mentalitás.
Ha nem lenne családod TE IS MEHETNÉL MILÁNÓBA PICSULNI!!
Neki meg se kutyája se macskája!Akkor????
Hát öcsém, büszke lehet apád anyád arra, hogy micsoda 1 férget neveltek. Így beszélni a rokonodról/családtagodról?!GÁZ.
Másik dolog,minek nösültél meg, minek csináltál gyereket ha alig jöttök ki a pénzből?!
Előbb meg kéne teremteni a megfelelő anyagi hátteret , de neked ehhez sem volt eszed!
Minek vállal az olyan gyereket aki másra irigy?!
Másik dolog, neked aztán mi közöd van ahhoz hogy unokatesód bulizik,barátnőzik,!Tán irigyled a függetlenségét?!
24 évesen NEM férfi vagy,hanem 1 rinyáló pasi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!