A mostohaapám éveken át zaklatott. Akkor miért ilyen anyám?
14 éves koromban kaptam egy mostohaapát, aki évekig szexuálisan zaklatott és többször megvert. Anyukám csak a veréseknek volt a tanúja, az egyéb dolgokat, amiket művelt, és művelni akart velem, már akkoriban elmondtam neki de nehezen hitt nekem, és mégis vele maradt. Én már nem élek otthon, kaptam hírt, hogy a mostohaapám gyógyíthatatlanul daganatos, ami nem meglepő, eddig is milliomegy testi baja volt, de most közölték anyummal, hogy meg fog halni ez az ember. Anyám kiakadt, hogy nem állok mellette, és nem sajnálom, és hogy gonosz vagyok. Valóban az lennék?
28/N
Nem.. Viszont nem a mostohaapad, hanem az anyukád mellett kellene állnod.
Szerintem ő nmhitte el neked a dolgokat, sokan vannak így nm helyes, és elhiszem, hogy fáj, de sokszor könnyebb nem elhinni, mint tenni valamit.
Ha hitt volna neked, akkor segített volna..elvitt volna szakemberhez, elhagyta volna a mostohaapádat.
Nem vagy gonosz . Lehet,hogy anyukád még most sem hiszi el,hogy anno molesztált téged ?
Bár őszintén szólva aki végigtudja nézni ,hogy az élettársa a gyerekét veri ... nem akarok sértő lenni,de nem tudom mennyi az elvárható empátia vagy intelligens viselkedés egy ilyen embertől .
Szerintem nyugodtan mondd el anyukádnak ,hogy neki kellett volna kiállnia melletted,és ne csodálkozzon,hogy nem tudsz sajnálkozva tekinteni egy erőszaktevőre.
Nem vagy gonosz.
Anyud meg maradjon csöndben, mert amikor neked lett volna rá szükséged, ő sem állt melletted. Ezt így meg is mondhatnád neki. Amikor szexuálisan zaklatott, vagy vert, anyukád miért nem állt melletted? Tipikusan olyan ostoba nő, akinek fontosabb az új pasija, mint a saját gyereke. (már ne haragudj)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!