Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A mostohaapám éveken át...

A mostohaapám éveken át zaklatott. Akkor miért ilyen anyám?

Figyelt kérdés

14 éves koromban kaptam egy mostohaapát, aki évekig szexuálisan zaklatott és többször megvert. Anyukám csak a veréseknek volt a tanúja, az egyéb dolgokat, amiket művelt, és művelni akart velem, már akkoriban elmondtam neki de nehezen hitt nekem, és mégis vele maradt. Én már nem élek otthon, kaptam hírt, hogy a mostohaapám gyógyíthatatlanul daganatos, ami nem meglepő, eddig is milliomegy testi baja volt, de most közölték anyummal, hogy meg fog halni ez az ember. Anyám kiakadt, hogy nem állok mellette, és nem sajnálom, és hogy gonosz vagyok. Valóban az lennék?

28/N

2015. febr. 1. 11:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
56%
Akkor sem lennél gonosz, ha táncolnál a sírján. Egy vadidegen több együttérzést érdemel.
2015. febr. 3. 13:16
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Neked nagyobb szükséged volt anno anyádra, mint neki most rád, mégsem állt melléd. Hát akkor mondd meg ezt neki és kérdezd meg, hogy mit csodálkozik, róla vettél példát. Hátha leesik neki.

De nem is értem mit gondol, mit kéne sajnálnod?

2015. febr. 3. 13:23
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy gonosz. Inkább anyád az. Szégyellhetné magát. Az én anyám nem volt egy mintaanya és nagyon sokat szenvedtem a felelőtlensége miatt, de arra mindig nagyon figyelt hogy olyan pasija / férje legyen, akit elfogadok és aki elfogad. Azt mondta mindig, hogy olyan arany f.aszt nem sz.artak a világra, akiért a gyerekét feladná. :D Anyád szenvedjen csak egyedül...
2015. febr. 3. 13:27
 24/24 anonim válasza:
69%
Az ilyen nem anya.Nehogymár te érezd magad rosszul.Én a helyedben feljelenteném ,hogy a börtönben dögöljön meg.Ennyi a hozzáfűznivalóm.
2015. febr. 3. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!