Elengednétek a 15 éves lányotokat egy fiúval éjszakai fürdőbe?
Figyelt kérdés
A fiúról mindenki azt mondja hogy nem megbízható, felelőtlen, rengeteget iszik és cigizik, illetve ha részeg akkor verekedésekbe keveredik meg nyomulós. Ti elengednétek a helyemben a lányomat vele kettesben éjszakai strandra? Az apja literálisan kiakadt, kiabál, csapkod, ordibál. Én talán jobban kezelem, de én is aggódok azért mert nem ismerem ezt a fiút személyesen...2022. júl. 31. 19:37
61/79 anonim válasza:
Én sem engedném el,viszont az apának sem kellene ennyire felháborodni.. egy szülőnek nem így kéne kezelni
63/79 anonim válasza:
te se vagy szülő, utolsó. Inkább kamasz..
64/79 anonim válasza:
26 éves vagyok, de köszönöm, hogy ennyire fiatalosnak hiszel.
65/79 anonim válasza:
Inkább gyermeteg gondolkodásúnak.
66/79 anonim válasza:
Ha az apja ilyen akkor simán elengedném, még mindig jobb ha szexel egy jót, mintha az idegbeteg szülőt látja otthon.
67/79 anonim válasza:
Most vagy nem vagy huszonhat, vagy magad is gyerekere vadászol.
68/79 anonim válasza:
#69: Iróniában az irónok laknak, ugye?
69/79 anonim válasza:
54-es és miért kéne egy 15 évesnek szexelni egy nem normális csávóval?
70/79 anonim válasza:
Buliba elengeded a 15 éves lányodat? Ha igen, akkor ide is elengedheted. Egy strandon kevesebb az esélye h verekedésbe keveredik, meg piál valaki.
Egy buliban viszont lépten nyomon ilyenekbe botlik az emver. Ha találkozni akarnak, akkor ott fognak. Az h konkrétan nem vele engeded el tök mindegy! A lényeg h bárhol ösdzefuthatbak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!