Elengednétek a 15 éves lányotokat egy fiúval éjszakai fürdőbe?
Figyelt kérdés
A fiúról mindenki azt mondja hogy nem megbízható, felelőtlen, rengeteget iszik és cigizik, illetve ha részeg akkor verekedésekbe keveredik meg nyomulós. Ti elengednétek a helyemben a lányomat vele kettesben éjszakai strandra? Az apja literálisan kiakadt, kiabál, csapkod, ordibál. Én talán jobban kezelem, de én is aggódok azért mert nem ismerem ezt a fiút személyesen...2022. júl. 31. 19:37
11/79 anonim válasza:
Ha ismerném a fiút, találkoztam már volna vele és normálisnak ítélném meg akkor persze, semmi bajuk nem lesz egy éjszakai fürdőzéstől. De így hogy egy rakat negatív tulajdonságot felsorolsz nyilván csak a nemleges megerősítést várod, mert ez alapján senki nem mondaná jó szívvel azt hogy igen. 15 évesen mi is ittunk néha bár nem az ocsmány részegségig és hányásig, illetve volt hogy elszívtunk pár cigit. Mind normális, egyetemet végzett emberek lettünk, ettől senki nem lesz rossz ember. A verekedés már neccesebb téma, semmiképp sem egy jó megoldása a konfliktuskezelésnek viszont itt is lehetnek javító illetve rosszabbító körülmények. Pl csak 1x történt-e meg vagy rendszeres, illetve azért volt-e alapja vagy csak szórakozásból kötekszik mindenkivel. Az hogy nyomul az szerintem természetes, ennyi idősen arra mennek hogy minél hamarabb menjen az adott emberrel a b*szás, ez régen is így volt. Ha a lányodnak van esze akkor ezeket a dolgokat látja magától is. De egyébként tőlem is megkapod a megerősítést, nem, ennyi alapján nem szívesen engedném el én sem.
13/79 anonim válasza:
Az én lányom is 15. A válasz egyértelműen nem.
14/79 anonim válasza:
Próbálj vele értelmesen beszélni, elmagyarázni neki, hogy őt akarjátok védeni, ha valami történik vele, titeket vesznek elő, meg különben is, fogja fel, hogy az van amit TI mondtok, ti vagytok a szülei, nem felnőtt még!
15/79 anonim válasza:
Kizárt, akkor sem, ha "rendes" fiú lenne és ismerném.
16/79 anonim válasza:
Bár nekem nincs lányom, és én 31 éves férfi vagyok, de emlékezetem szerint 16 évesen mehettem el először diszkóba (tehát úgy, hogy éjszakára kimenő volt) a barátaimmal. Előtte sose mehettem, 10-re otthon kellett lennem legkésőbb nyári szünetben. Egy fiúnál még talán elmenne, de lánynál szerintem se kellene elengedned.
17/79 anonim válasza:
19# rendes fiúval miért nem? Ez nem a szexről szól.
18/79 anonim válasza:
Mert sötétben fürödve könnyen meg lehet fulladni. Volt már ilyen baleset
19/79 anonim válasza:
ja az igaz, én azt hittem benti helyrl beszélünk. kintre nem engedném én se.
20/79 anonim válasza:
Éjszakai fürdő nem a szexről (is) szól? Az év vicce.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!