Elengednétek a 15 éves lányotokat egy fiúval éjszakai fürdőbe?
Figyelt kérdés
A fiúról mindenki azt mondja hogy nem megbízható, felelőtlen, rengeteget iszik és cigizik, illetve ha részeg akkor verekedésekbe keveredik meg nyomulós. Ti elengednétek a helyemben a lányomat vele kettesben éjszakai strandra? Az apja literálisan kiakadt, kiabál, csapkod, ordibál. Én talán jobban kezelem, de én is aggódok azért mert nem ismerem ezt a fiút személyesen...2022. júl. 31. 19:37
1/79 anonim válasza:
En nem engednem el. 15 evesen ne maszkaljon ejszakai furdobe a leanyzo amugy se.
2/79 anonim válasza:
Dehogy engedném. 15 éves gyereknek semmi keresnivalója éjszaka sem fürdőkben sem az utcán.
4/79 anonim válasza:
Nem a "mindenki" véleménye alapján döntenék, de úgy hogy nem találkoztam még vele személyesen, biztos nem engedném el.
5/79 anonim válasza:
Alapból nem engedném 15 évesen éjszakai fürdőbe, de az alapján amit erről az alakról írtál, vele nappali fürdőbe se nagyon.
Mondjuk a lányod apja se nagyon tudja kezelni az indulatait :(
6/79 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Felsorolsz egy rakat negatív tulajdonságot és megkérdezed, mi engednénk-e? Persze, ez az első gondolatunk a tulajdonságokat olvasva :D, még csak kiegészítés sem volt mellé, hogy viszont emellé ilyen és ilyen pozitív tulajdonságokkal rendelkezik.
7/79 anonim válasza:
Remélem, te tképpen nem az anya vagy a kérdésben, mert akkor nagyon-nagyon szomorú vagyok, hogy egyáltalán felmerült benned, hogy elengeded.
8/79 anonim válasza:
15 évesen senkivel nem engedném el éjszakai fürdőbe, nemhogy egy ilyen gyökérrel. Hogy merülhet fel bármelyik szülőben az, hogy elengedi egy ilyen alakkal, akinek ilyen rossz a híre? Oké, arra se mindig lehet adni, ezt aláírom, emrt az emberek hazudnak, de akkor is.
9/79 A kérdező kommentje:
Igen én se szeretném elengedni viszont a lányom oda van érte és most hogy tiltsam el?
Sajnos nem egy könnyű eset, és ha nem az van amit ő szeretne...
2022. júl. 31. 19:58
10/79 anonim válasza:
Még nem 18, szóval megtilthatod neki. Elveszed a kulcsát és bezárod az ajtót. Persze nem ártana előtte lélektanilag hatni rá és elmondani, hogy miért nem engeded, aztán ha nem működik, akkor jöhet a fentebbi megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!