Elengednétek a 15 éves lányotokat egy fiúval éjszakai fürdőbe?
Figyelt kérdés
A fiúról mindenki azt mondja hogy nem megbízható, felelőtlen, rengeteget iszik és cigizik, illetve ha részeg akkor verekedésekbe keveredik meg nyomulós. Ti elengednétek a helyemben a lányomat vele kettesben éjszakai strandra? Az apja literálisan kiakadt, kiabál, csapkod, ordibál. Én talán jobban kezelem, de én is aggódok azért mert nem ismerem ezt a fiút személyesen...2022. júl. 31. 19:37
21/79 anonim válasza:
Hát voltam már többször , egyszer sem volt semmi és nem is akartam. bár lehet csak nekem van normális baráti társaságom
22/79 anonim válasza:
Aki támogatja, az gondolkozzon már el, aztán válaszoljon újra: miért kéne ÉJJEL egy 15 ÉVES LÁNYT elengedni egy rosszhírű csávóval? Csak azért, mert a kisasszony hisztizik, ha valami nem az akarata szerint történik? A csávó ha olyan, akár meg is erőszakolhatja. Itt nem arról van szó, hogy ismerik egymást, meg miért nem nappal mennek fürdőbe? Vajon mit akar a csávó? Gondolkozzatok már!
23/79 anonim válasza:
14 évesen engedett az anyám először ottalvósan pasizni. Mondván, minek tiltson el, így legalább megmarad a bizalmi viszony, és nem fogom gyűlölni.
A válaszom a kérdésedre pedig egy határozott NEM.
Inkább haragudjon rád a lányod, hisztizzen, majd pár év múlva talán hálás lesz, hogy fogva volt.
Azt írod, a fiú iszik, erőszakos, verekedős... Jó kiindulás szexuális zaklatáshoz.
24/79 anonim válasza:
Nem könnyű eset? Hát akkor nehézséggel fogod megnevelni. A ti hibátok, hogy ilyen lett, és a ti felelősségetek a teszi épsége, ha cirkuszol, ha nem. Ti a szülei vagytok, nem a szállásadói. De ehhez nem kell csapkodni meg tombolni, csak egy határozott nemet mondani.
25/79 anonim válasza:
figy . ismerőssel talán. de egy rossz hírű idegennel nem. vagy megy velük valamelyikünk esetleg.
26/79 anonim válasza:
Nem engedném el. Piás, cigizős fiúval egy 15 évest úgy általában sehova nem engednék el.
27/79 anonim válasza:
"Igen én se szeretném elengedni viszont a lányom oda van érte és most hogy tiltsam el?" Mondjuk úgy hogy a szülő vagy, és a te dolgod megóvni a saját ostobaságától?
28/79 anonim válasza:
A kislány kamaszodik, lázadásból kell neki a rosszfiú. Én ugyanezt eljátszottam 14 éves koromban. Fülig szerelmes voltam egy rossz hírű fiúba, akitől a szüleim tiltottak. Hetekig folyamatos volt a veszekedés. Aztán anyukám megunta, meghívta a srácot hozzánk. Este közölte velem, hogy ez egy nagyon kedves és jó gyerek, nyugodtan járjak vele. Másnapra kiszerettem belőle. :)
29/79 anonim válasza:
Amugy remek hogy mindenki szinte a szexig jut... azt ha akarjá úgy is megodlják nem kell hozzá éjszakai fürdés.
30/79 anonim válasza:
Mit jelent azt hogy literálisan kiakadt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!