Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elengednétek a 15 éves lányoto...

Elengednétek a 15 éves lányotokat egy fiúval éjszakai fürdőbe?

Figyelt kérdés
A fiúról mindenki azt mondja hogy nem megbízható, felelőtlen, rengeteget iszik és cigizik, illetve ha részeg akkor verekedésekbe keveredik meg nyomulós. Ti elengednétek a helyemben a lányomat vele kettesben éjszakai strandra? Az apja literálisan kiakadt, kiabál, csapkod, ordibál. Én talán jobban kezelem, de én is aggódok azért mert nem ismerem ezt a fiút személyesen...

2022. júl. 31. 19:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 anonim ***** válasza:
90%

Biztos, hogy nem.

Mondom ezt úgy, hogy 27 vagyok és nincs gyerekem úgyhogy bocsi. 😁

De visszagondlva milyen kis hülye voltam 15 évesen magamat sem engedném el...

2022. júl. 31. 22:49
 52/79 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. júl. 31. 23:24
 53/79 anonim ***** válasza:
90%
Éjszakai fürdőzésre nem, max nappali és nem ilyen hírű sráccal, vagyha ilyen hírű is, ismerjem.
2022. júl. 31. 23:27
 54/79 anonim ***** válasza:
12%
Lehet hogy ezzel népszerűtlen leszek, de nem értek egyet azzal az irányvonallal amit a legtöbb komment képvisel. Egy 15 éves lehet hogy még nem felnőtt, de már nem gyerek. Nyilván nem jó ötlet ilyen embereknek már csak a társaságában is lenni, de a lány mikor fogja megtanulni, hogy az ilyen helyzeteket hogy kell kezelni? A fürdő egy elég nyilvános hely. Már 15 évesen is, három év múlva 18 évesen pedig már főleg a napja nagy részét egyedül tölti, járkál ide-oda, hoz döntéseket. Ennyi erővel az utcára se kéne kiengedni. Ahelyett, hogy bezárják (ami amúgy bűncselekmény, és szeretném a kedves hozzászólókat emlékeztetni, hogy egy ember párkapcsolati mintáira, az önbecsülésére a szülei jelentős hatással bírnak: azaz hagyja majd, hogy a párja úgy kezelje ahogyan anno a szülei kezelték, mert azt tanulja meg, hogy ez a normális, vele ezt meg lehet tenni, mindenki úgy zárja be ahová akarja, és ez főleg kamaszkorban a legrosszabb, mivel az akkor már a majdnem felnőtt látja a szülei hibáit és így nem tekinti őket hibátlannak akiknek minden döntéséhez asszisztálniuk kellene). Kérdező, én azt javaslom ülj le a lányoddal inkább, és tanítsd meg önvédelemre, a megfelelő helyzetek felismerésére, mert az senkinek sem jó ha örökké gyerekként degradáljátok le. És az édesapja dührohamai is valahol aggasztóak, tekinte azt, hogy amint fentebb említettem a párkapcsolataiba is viszi majd ezeket tovább.
2022. júl. 31. 23:30
 55/79 anonim ***** válasza:
90%
"Egy 15 éves lehet hogy még nem felnőtt, de már nem gyerek." De , gyerek a legrosszabb korban mikor könnyű beleugrasztani akármibe.
2022. júl. 31. 23:32
 56/79 anonim ***** válasza:
83%
Nem engedném el. Még a tizenhat éves lányom is csak tizenegyig maradhat kint.
2022. júl. 31. 23:38
 57/79 anonim ***** válasza:
100%
58-as, ha neki is megfelel, akkor minden rendben van vele
2022. júl. 31. 23:43
 58/79 anonim ***** válasza:
100%
Este nem, nappal talán ha a srác normális és vigyáz rá.
2022. júl. 31. 23:47
 59/79 anonim ***** válasza:
100%
59-es, nemigen szokott neheztelni ez végett.
2022. júl. 31. 23:57
 60/79 anonim ***** válasza:
100%
Akkor jó, biztosan örül neki hogy egyeltalán kimehet, és viszonylag sok ideig.:)
2022. júl. 31. 23:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!