Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elengednétek a 15 éves lányoto...

Elengednétek a 15 éves lányotokat egy fiúval éjszakai fürdőbe?

Figyelt kérdés
A fiúról mindenki azt mondja hogy nem megbízható, felelőtlen, rengeteget iszik és cigizik, illetve ha részeg akkor verekedésekbe keveredik meg nyomulós. Ti elengednétek a helyemben a lányomat vele kettesben éjszakai strandra? Az apja literálisan kiakadt, kiabál, csapkod, ordibál. Én talán jobban kezelem, de én is aggódok azért mert nem ismerem ezt a fiút személyesen...

2022. júl. 31. 19:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 anonim ***** válasza:
92%
Attól függ kivel menne és hova. Csak úgy "egy fiúval" biztos nem engedném el.
2022. júl. 31. 21:26
 42/79 anonim ***** válasza:
90%
43-as, elvileg olvastad hogy a fiúnak nagyon rossz híre van és iszik. Nem csak "egy fiú".
2022. júl. 31. 21:27
 43/79 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem tudja ezt a kérdező is, csak a lánya nem akar hinni neki, és talán az ő nyomására tette fel a kérdést. Majd a lány meglátja a válaszokat és tátva marad a szája, hogy mások sem engednék el.
2022. júl. 31. 21:30
 44/79 anonim válasza:
100%

Ez egy elég nehéz szitu

Rövid válasz: nem

A lanyoddal kellene nagyon hosszú értő beszélgetéseket arról, miért aggódsz, tanácsokkal ellátni stb.

Persze részéről frusztráció lesz de értesd meg vele mig őt nem látod elég komolynak, gyerekként fogod kezelni és gyerek ne menjen sehova éjszaka és sehova kettesben

Nem olyan régen jártab ebben a cipőben és tudom hogy így van

Kommunikáció a lényeg. Persze nem előtte való este

Hanem előtte való hónapokban , lassan, türelemmel, megértőrn de határozottan, példákkal

22F

2022. júl. 31. 21:49
 45/79 joshy8084 válasza:
91%
Se lányom, se fiam, se éjszakai fürdőm, de literálisan próbálok rezonálni a kérdezővel.
2022. júl. 31. 22:05
 46/79 anonim ***** válasza:
13%

Itt egy érdekes dolog van: A lányod az, aki majd kiválasztja, ő kivel randizik, és ha megtiltod, akkor titokban teszi azt.

A másik kérdés, én szerintem érdemes lenne az udvarlót megismerni, és úgy dönteni.

Harmadik, nyugodtan beszélj erről a lányoddal őszíntén, de a döntést hagyd meg neki.

Az életben vannak hibák is, mindentől nem biztos, hogy meg kell óvnod a lányod.

Megtanulja, átesik rajta. Persze azért vigyázz is rá :)

2022. júl. 31. 22:15
 47/79 anonim ***** válasza:
90%
Sehogy sem engedném el, az én felelősségem, mi lesz vele.
2022. júl. 31. 22:18
 48/79 anonim ***** válasza:
91%
48-as...igen, vannak döntések, de egy 15 éves fiatal az éjszakai fürdőzéshez. Azok felül, miért is nem jó annak a srácnak nappal fürdűzni a lánnyal?
2022. júl. 31. 22:23
 49/79 anonim ***** válasza:
73%
a kérdező literálisan csak a gyerek lehet, mert ezt a szót húsz év felett nem használják, alatta is gáz
2022. júl. 31. 22:33
 50/79 anonim ***** válasza:
33%
"miért is nem jó annak a srácnak nappal fürdűzni a lánnyal" Nyilvánvaló: mert akkor nehezebb megerőszakolni a kiscsajt.
2022. júl. 31. 22:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!