Egyszerűen nem lehet ráismerni édesanyámra. Mégis miért?
Már az sem érdekel ha kiraknak az oldalról, már megéri hogy kiírhatom ezt magamból.
16 éves fiú vagyok.
Anyukám az utóbbi időben teljesen megváltozott. Rendkívül alpári stílusa lett, de sosem volt "tisztaszájú". Emellett egyre feszültebb. Folyamatosan beszólogat, piszkál és provokál nevelőapámmal együtt. A bátyámat és a nővéremet is szidja a hátuk mögött, ha jönnek látogatóba akkor meg nyalizik, és álszenteskedik. Engem nem enged el szinte sehova a barátaimmal, egyre inkább magáhozláncol és taszít is magától EGYBEN.
Nevelőapámat alázza, becsméreli (néhol aláírom hogy jogosan) ha segíteni szeretnék neki a házimunkában akkor egy "takarodj/inkább ne segíts"-el rendezi le, de persze utána én vagyok a haszontalan lusta dög.
Vérszerinti apámmal elváltak az alkohol problémái miatt amikor két éves voltam.
Apámhoz kapcsolódik az, hogyha egy pitiáner vitában is nekem van igazam és nem anyámnak, vagy esetleg kulturáltan véleményt mondok neki valamiről akkor a fejemhez vágja hogy takarodjak apámhoz ha nem tetszik valami.
Közben van egy párhuzamos kapcsolata egy férfi barátjával, akivel jóval többek mint barátok. Majdnem minden hétvégén nála alszik, minden este chatelnek, és néha miatta viselkedik félőrülten. Akármennyire hihetetlen de csak én és a nővérem tud erről a viszonyról. Azért nem beszélek erről senkinek mert akkor teljesen szétszakadna a családunk!!!
Nem tudok sem a bátyámhoz, sem a nővéremhez költözni mivel előbbi egy kis lakásban lakik egy szobatársával, nővérem pedig a saját családjával él.
Gondolkozom már a szökésen, de inkább maradok itthon és viselem el ezt mintsem az utcai életet válasszam. Legalábbis egyelőre
A "biztos kamu" és a trágár válaszokat mellőzzük ha nem nagy kérés, kaptam már az élettől elég sok izompofont, nem kell még több
Ne haragudj, lemaradt.
Arra akarok kilyukadni hogy miképp tudnám elviselni a helyzetet.
Nyilván kezdődik nála a klimax, azért ilyen ingerlékeny.
A kettős életet sem könnyű titokban tartani, talán fél, hogy más is rájön, és akkor esetleg elveszti mind a két férfit.
Ilyenkor sok nő nem azon tölti ki a nervózusát, aki megérdemelné, hanem azon,aki épp a keze alatt van.
Nem veszi észre magát sem, csak kínlódik.
Sajnos ez néhány évig is eltarthat, de ez nem szabály.
Minden nőnél más.
Talán legyél kicsit türelmesebb, mert hidd el, nem te vagy a hibás, csak veled kockázat nélkül veszekedhet.
És persze neked még rosszabbul is esik, mert te is változó kamaszkorban vagy.
(8. válaszoló vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!