Ez sértő édesanyámra nézve?
Szüleim elváltak mikor 3-4 éves voltam. Tesómmal apummal maradtunk mert neki sokkal jobb anyagi háttere volt. Anyumat ritkán látom, de jó a viszonyunk. A párjával nagyon szűkösen élnek, nem dolgozik mert lelki és egyéb mentális gondjai vannak. Nem fogyatékos, semmi ilyesmi, teljesen normális.
Nemsokára diplomázom és szeretném elhívni a diplomaosztómra.
Sértő-e rá nézve, ha finoman a tudtára adom, hogy az alkalomhoz illően jelenjen meg? Én szívesen adok is neki pénzt, hogy vegyen valami egyszerű, de picit elegánsabb ruhát.
Sajnos azért merült fel bennem ez a gondolat, mert pl.: nagymamám temetésére, vagy az ált. iskolás ballagásomra is egy régi melegítőben jött el.
Most biztos sokan egy lelketlen szörnynek tartanak, de engem kényelmetlenül érintene, ha melegítőben jelenne meg, miközben a barátaim, ismerőseim is jelen vannak az eseményen. Igen, kicsit szégyellném magamat, bevallom őszintén. És kérlek ne gyertek azzal, hogy ez nem számít, le kell **arni másokat stb.
"Szeretném, ha eljönnél a diplomaosztómra. Arra gondoltam, hogy elmehetnénk együtt megvenni a ruháinkat."
Egyébként ez egy normális dolog, amit szeretnél. Miért lennél lelketlen szörny???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!