Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez sértő édesanyámra nézve?

Ez sértő édesanyámra nézve?

Figyelt kérdés

Szüleim elváltak mikor 3-4 éves voltam. Tesómmal apummal maradtunk mert neki sokkal jobb anyagi háttere volt. Anyumat ritkán látom, de jó a viszonyunk. A párjával nagyon szűkösen élnek, nem dolgozik mert lelki és egyéb mentális gondjai vannak. Nem fogyatékos, semmi ilyesmi, teljesen normális.

Nemsokára diplomázom és szeretném elhívni a diplomaosztómra.

Sértő-e rá nézve, ha finoman a tudtára adom, hogy az alkalomhoz illően jelenjen meg? Én szívesen adok is neki pénzt, hogy vegyen valami egyszerű, de picit elegánsabb ruhát.

Sajnos azért merült fel bennem ez a gondolat, mert pl.: nagymamám temetésére, vagy az ált. iskolás ballagásomra is egy régi melegítőben jött el.

Most biztos sokan egy lelketlen szörnynek tartanak, de engem kényelmetlenül érintene, ha melegítőben jelenne meg, miközben a barátaim, ismerőseim is jelen vannak az eseményen. Igen, kicsit szégyellném magamat, bevallom őszintén. És kérlek ne gyertek azzal, hogy ez nem számít, le kell **arni másokat stb.

2015. ápr. 16. 19:16
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Ne pénzt adj neki, ez a sértő része,miért nem ajánlod fel, hogy elmész vele vásárolni? Kevésbé paraszt megoldás, mint hogy odavetsz neki egy kis lóvét.
2015. ápr. 16. 19:18
 2/5 anonim ***** válasza:
85%

"Szeretném, ha eljönnél a diplomaosztómra. Arra gondoltam, hogy elmehetnénk együtt megvenni a ruháinkat."

Egyébként ez egy normális dolog, amit szeretnél. Miért lennél lelketlen szörny???

2015. ápr. 16. 19:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi, hasznos amit írsz, de sajnos nincs autóm és 3 órányi tömegközlekedésre lakunk egymástól. De felvetem majd neki azért.
2015. ápr. 16. 19:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha depressziós, akkor nem fog elmenni ruhát venni, egyedül biztosan nem. Ha nagyon nincs pénzük akkor meg pláne nem, úgy lesz vele, hogy hogyan költhetne ő saját magára, egyszeri alkalomra annyi pénzt... kérd el a méreteit és lepd meg egy kosztümmel, vagy koktélruhával. De időben, hogy ha valami mégsem jó, akkor legyen ideje átcserélni.
2015. ápr. 16. 19:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Hogyan döntöttél?
2015. ápr. 20. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!