Szerintetek ez sértő?
Figyelt kérdés
Állítólag azt írtam, a férjem sógornőjének facebookon, hogy "meg van rólad a véleményem". A gond az, hogy én nem emlékszem, hogy ilyet írtam, más ha meg akartam volna sérteni, sokkal durvábbat írok (amit meg is érdemelt volna).2015. jan. 30. 16:39
1/10 anonim válasza:
Szerintem a következőt tedd:
1. Lápj be a F aszbukra
2. Bal oldalt menj rá az üzenetekre
3. Keresd ki a sógorod nőjéjen a nevét
4. Kattints rá az egérrel
5. Olvasd vissza az üzeneteket
6. Ha elakadnál, írj ki újabb kérdést, segítünk
7. Most már engem is érdekel, írtál-e a nőnek
2/10 A kérdező kommentje:
Nem írtam neki, senkinek se szoktam, max boldog szülinapot vagy névnapot. Amúgy se vagyunk ismerősők, nem vagyunk jóban. Megkérdeztem tőle a facen, hogy mit írtam, de még csak nem is válaszolt, végül a férje mondta el.
2015. jan. 30. 16:52
3/10 anonim válasza:
Hát ha nem írtad,akkor hazudik.Kérd meg,hogy küldje el azt a beszélgetést,ahol írtad.
5/10 A kérdező kommentje:
Nem írtam neki semmit, azért annyira emlékszem, hogy kinek mit írok, már ha írok egyáltalán.
2015. jan. 30. 17:05
6/10 anonim válasza:
Hívd át magadhoz a férjét és mutasd meg végig a beszélgetéseteket ami eddig zajlott köztetek a fb-on. Akkor ha elkezd otthon ellened menni a sógornőd , a férje le tudja állítani.
7/10 A kérdező kommentje:
Ő is fent van a facebookon és én is, de nem vagyunk ismerősők, tehát nem is beszélgetünk, nem tudok és akarok hozzászólni a bejegyzéseihez vagy fényképeihez. Szóval nem tudom ezt honnan veszik. Bár a férjem sógornője nem mindig úgy adja elő a dolgokat, ahogy vannak.
2015. jan. 30. 17:30
8/10 A kérdező kommentje:
Jó és most kövezzetek meg: nagyon mérges lettem, hogy a férjem testvére és felesége ilyet állít, úgyhogy megírtam, hogy mit gondolok a férjem sógornőjéről. Nyugi, nem írtam csúnyát és nem sértegettem, csak azt írtam, amit már régen meg kellett volna tennem.
2015. jan. 30. 17:34
9/10 anonim válasza:
Őrjítő, hogy komplett olasz családi drámákat lehet facebookon lerendezni.
10/10 anonim válasza:
Lehet valaki feltörte az oldaladat és a nevedben írogat.Változtasd meg a facebook jelszavad.Sajnos ilyen létezik,volt már riport is róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!