Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Igaza van apámnak, túl nagyrav...

Igaza van apámnak, túl nagyravágyó vagyok?

Figyelt kérdés

Csak annyi, egyszerűen nem vagyok hajlandó elmenni nettó 200 havi alapbér alatt dolgozni sehova, akkor is csak ha szabályosan bejelentenek meg nem sz.rok a körülmények, inkább akkor otthon ülök és várok valami normálisra.

Apám azt mondja túl sokat akarok, más a nettó 180nal is megelégszik, ne álmodozzak. Meg mikor ő volt ennyi idős simán elvállalt mindent minimalbérért is. Ha ilyen sokat akarok keresni miért nem lettem orvos vagy mérnök

2022. júl. 28. 14:25
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
98%
Én 2019-ben 22 évesen nettó 105 ezerért kezdtem dolgozni, most is még ugyanott vagyok, de már nettó 200-at kapok, ez se sok de megdupláztam.
2022. júl. 29. 21:38
 52/53 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz itt évekre visszamenőleg összegekkel dobálózni (infláció ez az amaz). A 2010-es évek elején mikor jogász pályafutásomat kezdtem filmbe illően alázgattak, és szólogattak be állásinterjún ha előzőleg 10-20 ezer forinttal több fizetésigényt jelöltem meg mint az akkori minimálbér(!). Most jutalmak és egyéb plusz juttatások nélkül 450 ezer nettót kapok
2022. júl. 29. 23:33
 53/53 anonim ***** válasza:
100%
Tanuld meg értékelni azt, ami van, mert ha most nem tanulod meg, később lehet annyi sem lesz.
2022. júl. 30. 01:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!