Csak annyi, egyszerűen nem vagyok hajlandó elmenni nettó 200 havi alapbér alatt dolgozni sehova, akkor is csak ha szabályosan bejelentenek meg nem sz.rok a körülmények, inkább akkor otthon ülök és várok valami normálisra.
Apám azt mondja túl sokat akarok, más a nettó 180nal is megelégszik, ne álmodozzak. Meg mikor ő volt ennyi idős simán elvállalt mindent minimalbérért is. Ha ilyen sokat akarok keresni miért nem lettem orvos vagy mérnök
Tök jó, hogy van megtakarításod. Tényleg, szuper dolog.
Csak a megtakarításnak is van vége, és ha vége lesz, akkor örülni fogsz a 160 ezer forintos rabszolgamunkának is.
Kérdező, úgy soha az életben nem fogsz 200 ezresnél jobban fizetőt találni, ha se nem tanulsz, se nem dolgozol.
Mert nem kell életed végéig 180 ezres álláson tengődnöd, de valahogyan el kell kezdeni. Minél később kezdesz el dolgozni (vagy tanulni), annál nehezebben fogsz találni egy jó fizető melót találni.
2022. júl. 28. 15:45
33/53 anonim válasza:
Én se vállalnék el ennyiért semmilyen állást. Szerencsére nem is vagyok rászorulva. De ha sokáig nem találsz magasabb fizetésért munkát, akkor szimplán nem érsz annyit a piacon. Ebben az esetben megfontolandó, hogy mégis elmész alacsony fizetésért is.
2022. júl. 28. 15:46
34/53 anonim válasza:
27-es tényleg nem kekeckedésből kérdezem, csak tényleg kíváncsi vagyok. Nekem pl. pszichiátriai betegségem van, bipoláris zavarom van. Ezt csak nem írnám bele a cv-be, mert gondolom nálatok ez a betegség felér egy "köszönjük, majd keressük" mondókával. Akkor hogy helyezkedjen el egy ilyen beteg például? Csak nem írja bele a cv-be a "lyuk" helyére.
2022. júl. 28. 15:49
35/53 anonim válasza:
Kérdező, a kérdés, hogy válaszolni tudjunk rendesen, adott. Tanulsz vagy nem?
2022. júl. 28. 15:51
36/53 anonim válasza:
Ha van megtakarításod, azt most mire használod? Tanfolyamokon képzed magad, és fizeted az albérleted, meg a rezsit, kaját, stb? Meddig fog így kitartani a megtakarításod? Gondolod, hogy mikorra elfogy, akkorra pont lesz szuper állásod?
2022. júl. 28. 15:56
37/53 anonim válasza:
#34 Te elvárod h nettó 200 felett legyen a fizud, mi meg h mentálisan épp legyél.
Biztosan van olyam cég ami felvesz lyukakkal a CVdben is. M3g csak meg sem kérdezik miért. De akkor ne várj több százezres nettót.
Igen. Ez sajnos ilyen. Miért vennénk fel olyat akivel szemben vannak kétségeink, ha van olyan jelentkező is aki teljesen megfelel az elvárásainknak.
A munkerő piac ilyen.
Ha a dolgozó azt mondja ennyiért nem vállalja, az ok. De ha a munkáltató azt mondja h ilyen kvalitásokkal nem fizet ennyit, az már nem?
2022. júl. 28. 16:00
38/53 anonim válasza:
Hát sorry, de leendő mérnökként nem akarok kuli pénzt keresni.... ha meg ez a betegségem ekkora "gond" itthon, akkor majd külföldön megbecsülik a munkámat.
2022. júl. 28. 16:07
39/53 anonim válasza:
Ha a nettó 200 és nettó >200 között az utóbbit választanád, igazad lenne.
Ha nettó 200 helyett otthon ülsz, akkor viszont szimplán lusta vagy.
2022. júl. 28. 16:07
40/53 anonim válasza:
37# nem neked címezve, csak általánosságban ez egy undorító dolog. Lehet, hogy tök jól végzi a munkáját ennek ellenére. Én meg szoc fóbiás vagyok és rühellem az embereket, utálom a csapatépítőket, kerülöm az összes munkahelyi programot, ahogy csak tudom. Ennek ellenére teljesen jól végzem a munkám, dicséretet kapok, csak tudják, hogy tőlem nagy sztorizgatásokat ne várjanak. Szerintem ezzel nincs semmi gond, amig a munkáját vki jól meg tudja csinálni. Ezek a hülye szociális szarságok nem kellenének.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!