Igaza van apámnak, túl nagyravágyó vagyok?
Csak annyi, egyszerűen nem vagyok hajlandó elmenni nettó 200 havi alapbér alatt dolgozni sehova, akkor is csak ha szabályosan bejelentenek meg nem sz.rok a körülmények, inkább akkor otthon ülök és várok valami normálisra.
Apám azt mondja túl sokat akarok, más a nettó 180nal is megelégszik, ne álmodozzak. Meg mikor ő volt ennyi idős simán elvállalt mindent minimalbérért is. Ha ilyen sokat akarok keresni miért nem lettem orvos vagy mérnök
Mégegyszer mondom, Apámnak nem kell eltartania, egy fillért nem költ rám. Van tartalékom.
Ti meg végezzetek rabszolgamunkát nettó 160 ezerért
Van valami tapasztalatod, végzettséged, bármid ami miatt kevésnek találod ezt az összeget?
Ha van, őszintén akkor is elvállalnám és mellette keresgélnék tovább, legalább van valami bevételed addig is és tapasztalatot is szerzel stb.
Emellett igazából bármikor felmondhatsz, nagyon ritka manapság az olyan munkahely ahol határozott időre vesznek fel embereket.
Egyetértek veled abban, hogy hülye, aki annyiért dolgozik, mint két éve, miközben mindennek megnőtt az ára.
Abban már nem, hogy otthon ülsz és vársz a sült halra. Feléled a tartalékod, és mehetsz te is a "rabszolgák" közé gürizni.
16: szerintem ha lenne jó szakmája, már leírta volna..
Nyilván valami futottak még gyengébb érettségi, azon kívül semmi..
De az igényei hatalmasak.
Inkább feléled a tartalélodat, és várod h a sültgalamb a szádba repüljön, mint hogy elmenj dolgozni addig is, még nincs jobb lehetőség.
Szeretem az ilyen önéletrajzokat olvasni a cégnél.
Ha meg is felelne a munkára, akkor sem vesszük fel, mert rákérdezünk h mit csinált abban a pár hónapban ami nincs feltüntetve?
Már el is könyveljük h munkakerülő!
Az ilyenek akarnak 0 tudással, 0 szakmai tapasztalattal főnökök lenni egyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!