Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Igaza van apámnak, túl nagyrav...

Igaza van apámnak, túl nagyravágyó vagyok?

Figyelt kérdés

Csak annyi, egyszerűen nem vagyok hajlandó elmenni nettó 200 havi alapbér alatt dolgozni sehova, akkor is csak ha szabályosan bejelentenek meg nem sz.rok a körülmények, inkább akkor otthon ülök és várok valami normálisra.

Apám azt mondja túl sokat akarok, más a nettó 180nal is megelégszik, ne álmodozzak. Meg mikor ő volt ennyi idős simán elvállalt mindent minimalbérért is. Ha ilyen sokat akarok keresni miért nem lettem orvos vagy mérnök

2022. júl. 28. 14:25
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
43%

Ne haragudj, de ha még csak nem is vagy mérnök, (tehát most tanulod) miért lenne hiányos a CVd?

Az h suli mellett dolgoztál, majd egy darabig nem, a kutyát nem érdekli!

2022. júl. 28. 16:12
 42/53 anonim ***** válasza:
17%
Gondolnom is kell a jövőre, azért.... nem mindig leszek tünetmentes sajnos.
2022. júl. 28. 16:13
 43/53 anonim ***** válasza:
28%
Mihez értesz?
2022. júl. 28. 16:15
 44/53 anonim ***** válasza:
43%

Senki nem is állítja azt h ne tudná jól végezni emiatt a munkáját. De miért vegyen fel a cég olyat aki nem szereti az ilyeneket (nálunk ezt úgy mondja a főnököm h nem csapatjátékos, amivel nem értek egyet, de ez nem ide tartozik)

Miközben van olyan aki szereti, ey pont ugyan olyan jó a melóban is.

Ez igazából verseny. Minden cég azt az embert választja aki a legközelebb áll a "tökéletes" munkaerő fogalmához

2022. júl. 28. 16:17
 45/53 anonim ***** válasza:
81%

Ha egyáltalán komoly a kérdés és nem szokásos komment gyűjtő sztori, akkor én már simán kitettelek volna aztán menj a megtakarítással albérletbe.

Mert ez nem más mint kifogások és lsutaság, addig is míg nem jön egy többet fizető állás is el lehet menni dolgozni olyan helyre ami relatíve nem fizet annyit, de addig is dolgozol.

2022. júl. 28. 17:18
 46/53 anonim ***** válasza:
86%
Én nem találtam a végzettségemmel csak közfoglalkoztatott állást,ezért a közfog alatt elvégeztem egy okj-t ahol megsúgtákbhogy megüresedett 3gy hely ,így lett melóm. Manapság kapcsolat kell stb otthon üléssel és önéletrajz küldözgetéssel semmit nem találtam. Nem is vártam a sült galambra...
2022. júl. 28. 17:27
 47/53 anonim ***** válasza:
91%
Az otthon ülsz az pontosan mit jelent? Apádéknál? Mert akkor nem verném a mellem a helyedben...
2022. júl. 28. 23:09
 48/53 anonim ***** válasza:
94%
LoL
2022. júl. 29. 08:42
 49/53 anonim ***** válasza:
96%
Te nem nagyravágyó vagy, hanem egy bohóc.
2022. júl. 29. 09:59
 50/53 anonim ***** válasza:
41%

Nem azzal van a baj hogy mész el 200 alatt dolgozni (én sem mennék!) hanem hogy otthon ülsz és várod a sült galambot.

Ha jól fizető állást akarok, azért tenni kell.

2022. júl. 29. 11:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!