Igaza van apámnak, túl nagyravágyó vagyok?
Csak annyi, egyszerűen nem vagyok hajlandó elmenni nettó 200 havi alapbér alatt dolgozni sehova, akkor is csak ha szabályosan bejelentenek meg nem sz.rok a körülmények, inkább akkor otthon ülök és várok valami normálisra.
Apám azt mondja túl sokat akarok, más a nettó 180nal is megelégszik, ne álmodozzak. Meg mikor ő volt ennyi idős simán elvállalt mindent minimalbérért is. Ha ilyen sokat akarok keresni miért nem lettem orvos vagy mérnök
És addig apád tartson el, amíg a vágyálmaidnak megfelelő helyet meg nem találod...???
JÓl írja az#1, a 0 ft-nál bármilyen összeg több... Aztán közben keresel mégjobbat.
Na ezért használnak ki mindenkit ebben az országban mert elmegy 160 ezerért dolgozni aztán meg sír hogy nem él meg és nem jelentették be stb
Ügyesek vagytok
Amúgy nem apám kontójából élek hanem abból amit megtakarítottam csak megszűnt a cég ahol dolgoztam és azóta csak ilyen kaki munkákat találok
"inkább akkor otthon ülök és várok valami normálisra"
És elvárod, hogy addig tartsanak el a szüleid.
Ezzel van itt a nagy gond, öregem!
Nyugodtan üljél otthon, ha van vagyonod, amiből addig eltartod magadat. Ha nincs, akkor meg fogadd el azt, ami adódik. Attól, hogy elfogadod a rossz állást, attól még folytathatod a keresést, és amint találsz jobbat, mehetsz oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!