Elmondtam az anyámnak, hogy két hónapja öngyilkos akartam lenni és ez volt rá a válasz? Miért?
Az életem minden területén problémáim vannak, egy ideje már azt érzem, hogy megfulladok. Család, párkapcsolat, egyetem, munkahely. Egyik rosszabb, mint a másik.
Egy közeli ismerősöm tudott csak erről, ő talált meg akkor. Nem viselkedtem előtte máshogy, sosem mondtam senkinek, hogy problémáim vannak, nem vagyok boldog. A Facebookot, Instagramot sem szórtam tele szomorú képekkel, szövegekkel. Egyszerűen csak megtettem.
Ma úgy éreztem, hogy jót tenne, ha beszélhetnék erről az anyámmal is. Elmondtam neki, ő annyit mondott, hogy erre inkább nem mond semmit, mert nem akar megbántani. Engem ez kicsit meglepett, mert sok reakcióra számítottam, de erre nem... Utána feljöttem a szobámba, és most hallom, ahogy lent szid, hogy nekem semmi sem jó és hogy minek csinálom a cirkuszt.
Vagy nem kellett volna elmondanom? Nem tudom, miért csinálja ezt, beszélni szerettem volna vele erről.
Remélem mihamarabb rájössz, hogy anyud brutálisan mérgező és emberi kapcsolatok nélkül kéne élnie és meghalnia.
Gyűlölöm őt. Ha tudnám ki ő, megöletném. De sajnos csak annyi pénzem van, hogy bérgyilkost béreljek, arra már nincs, hogy hackerrel megkerestessem.
Végtelenül undorító.
Remélem mihamarabb kitagadod ezt a gonosz szörnyet az életedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!