Milyen az a szülő, aki öngyilkossággal reagál vagy fenyegetőzik azért, mert a lánya elmondta neki, hogy leszbikus és boldog párkapcsolatban él egy lánnyal?
És ő ne képzelje magát az enyémbe? azzal megoldódik minden, ha megöli magát, vagy azzal fenyeget?
Van 3 unokája már, mind a 3at utálja. Nem hiszem, hogy pont az enyémek fognak hiányozni..
Vajon mit gondol ez a szegény szülő, hogyha öngyilkos lesz, akkor megváltozik a gyereke nemi identitása?
Szerintem neki nem is lenne vele baja, (hacsak nem bigottan vallásos) mert a normális szülőnek a gyereke boldogsága a fontos, hanem inkább a szégyentől fél, hogy a falu a szájára veszi és az elől akar menekülni.
Mert ez inkább a falvakra jellemző, a városokban nem látnak bele annyira egymás életébe, mindenki azt szerethet, akit akar.
Kisközösségben élek.
Egy meleg srácról tudok, három napig téma volt két idősebb eladónál, de miután a fiatalabb/ három számjegyű IQ ponttal rendelkezők csak annyit reagáltak, hogy "és?" akkor még a két pletykafészek is bekussolt.
Én hagynám főni kicsit a levében, nem keresném, ha keresne és rákezdene a fenyegetésre, letenném a telefont.
26N
Mert idióta. ennyi. Attól, hogy ezzel fenyeget, a lánya nem lesz hetero.
Akik az unokával jönnek: honnan tudjátok, hogy a gyereketek akarna gyereket, vagy lehetne neki? Én maximálisan szerelmes vagyok a kedvesembe, de gyerekem 90%, hogy nem lesz, mert olyan női ágon öröklődő genetikai bajom van, amibe idővel belehalok (anyai mamám 30, anya 42 évesen), unokabátyám hordozó, és ha lányom lenne, ő is megkapná.
Engem az gondolkodtat el ilyen esetekben, hogy vajon mennyire szeretheti az a szülő a gyerekét, akinek fontosabb az ismerősök és a munkatársak véleménye, "csámcsogása", mint a saját gyereke testi és szellemi jóléte. Jól gondolom, hogy semennyire?
Nem örülnék egy ilyen bejelentésnek én sem, és nem azért, mert mit szólnak a szomszédok, hanem mert sajnálnám a gyerekemet, tudván, hogy mennyi atrocitásban lesz még része a fejekben lévő sötétség miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!