Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondtam az anyámnak, hogy...

Elmondtam az anyámnak, hogy két hónapja öngyilkos akartam lenni és ez volt rá a válasz? Miért?

Figyelt kérdés

Az életem minden területén problémáim vannak, egy ideje már azt érzem, hogy megfulladok. Család, párkapcsolat, egyetem, munkahely. Egyik rosszabb, mint a másik.

Egy közeli ismerősöm tudott csak erről, ő talált meg akkor. Nem viselkedtem előtte máshogy, sosem mondtam senkinek, hogy problémáim vannak, nem vagyok boldog. A Facebookot, Instagramot sem szórtam tele szomorú képekkel, szövegekkel. Egyszerűen csak megtettem.

Ma úgy éreztem, hogy jót tenne, ha beszélhetnék erről az anyámmal is. Elmondtam neki, ő annyit mondott, hogy erre inkább nem mond semmit, mert nem akar megbántani. Engem ez kicsit meglepett, mert sok reakcióra számítottam, de erre nem... Utána feljöttem a szobámba, és most hallom, ahogy lent szid, hogy nekem semmi sem jó és hogy minek csinálom a cirkuszt.

Vagy nem kellett volna elmondanom? Nem tudom, miért csinálja ezt, beszélni szerettem volna vele erről.

2022. júl. 27. 13:40
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
23%

Úristen, a pontozásból ítélve nagyon komoly baj van a fejekben..

Sajnálom, hogy ennyire hulladék lelkülettel léteznek emberek az együttérzés legcsekélyebb jelét se mutatva.

2022. júl. 27. 18:35
 32/42 anonim ***** válasza:
7%
Elég gáz reakció. Azt jelenti, hogy csak olyat tudott volna mondani amivel megbánt, tehát valószínű szemrehányásokat stb. Elég undorító szülői viselkedés.
2022. júl. 27. 19:11
 33/42 anonim ***** válasza:
60%

[link]

Egy öngyilkos rázuhant egy édesanyára aki azonnal szörnyethalt, csak a "szerencsén" múlt hogy a mellette levő 2 kisgyerekét nem csapta agyon. Az özvegye alig bírja felfogni a felesége halálát.

2022. júl. 27. 21:05
 34/42 anonim ***** válasza:
17%
33 ez mire válasz? Egyáltalán hogy jön ez ide?
2022. júl. 27. 21:13
 35/42 anonim ***** válasza:
23%

#33 Köszönjük szépen ezt a felemelő hírt amit egy nehéz helyzetben lévő ember posztja alá raktál be, bár a poszthoz köze nem volt. Öröm volt minden betűt olvasni, igazán feldobtad vele az estémet, és biztos vagyok benne hogy a többiekét is.

Szarkazmust félretéve imádom mikor az ilyen szélsőséges példák miatt ítélik meg az embereket, jelen esetben az öngyilkosokat/arra hajlamosakat. Szerintem én is elkezdek "széttépte a pitbull a kisgyermeket" cikkeket linkelni az állatok-kutyák kategória minden kérdése alá.

2022. júl. 27. 21:21
 36/42 anonim ***** válasza:
40%
Egyszer már volt ugyanez a kérdés.
2022. júl. 28. 11:06
 37/42 A kérdező kommentje:

Nehezen lehetett ugyanez, mert sosem beszéltem erről senkinek.

De nem olvasom tovább a válaszokat, mert a gyomrom forog egynéhánytól.

2022. júl. 28. 11:14
 38/42 anonim ***** válasza:
43%
De amúgy mit csináltál magaddal?
2022. júl. 28. 11:17
 39/42 anonim ***** válasza:
0%
38 ez nem egy bulvárlap ;)
2022. júl. 28. 11:21
 40/42 anonim válasza:
100%
Figyelj lényegtelen ki mit mond itt, de ha megfogadsz valamit. Ha a családod nem segít, keress fel egy szakembert, és próbáld meg így rendezni a gondjaid, ha ilyen mélyen vagy ez egyedül nem fog menni, segítség kell. Akármilyen nagy problémáid vannak, azokat megoldani próbáld, az öngyilkossággal semmit nem oldasz meg. Amíg benne vagy ebbe a szar helyzetben nem fogod látni, hogy megéri küzdeni, ha kijöttél belőle látod majd igazán, hogy megérte. Eldobni az életed semmilyen probléma vagy ember miatt nem éri meg.
2022. júl. 29. 19:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!