Elmondtam az anyámnak, hogy két hónapja öngyilkos akartam lenni és ez volt rá a válasz? Miért?
Az életem minden területén problémáim vannak, egy ideje már azt érzem, hogy megfulladok. Család, párkapcsolat, egyetem, munkahely. Egyik rosszabb, mint a másik.
Egy közeli ismerősöm tudott csak erről, ő talált meg akkor. Nem viselkedtem előtte máshogy, sosem mondtam senkinek, hogy problémáim vannak, nem vagyok boldog. A Facebookot, Instagramot sem szórtam tele szomorú képekkel, szövegekkel. Egyszerűen csak megtettem.
Ma úgy éreztem, hogy jót tenne, ha beszélhetnék erről az anyámmal is. Elmondtam neki, ő annyit mondott, hogy erre inkább nem mond semmit, mert nem akar megbántani. Engem ez kicsit meglepett, mert sok reakcióra számítottam, de erre nem... Utána feljöttem a szobámba, és most hallom, ahogy lent szid, hogy nekem semmi sem jó és hogy minek csinálom a cirkuszt.
Vagy nem kellett volna elmondanom? Nem tudom, miért csinálja ezt, beszélni szerettem volna vele erről.
Úristen, a pontozásból ítélve nagyon komoly baj van a fejekben..
Sajnálom, hogy ennyire hulladék lelkülettel léteznek emberek az együttérzés legcsekélyebb jelét se mutatva.
Egy öngyilkos rázuhant egy édesanyára aki azonnal szörnyethalt, csak a "szerencsén" múlt hogy a mellette levő 2 kisgyerekét nem csapta agyon. Az özvegye alig bírja felfogni a felesége halálát.
#33 Köszönjük szépen ezt a felemelő hírt amit egy nehéz helyzetben lévő ember posztja alá raktál be, bár a poszthoz köze nem volt. Öröm volt minden betűt olvasni, igazán feldobtad vele az estémet, és biztos vagyok benne hogy a többiekét is.
Szarkazmust félretéve imádom mikor az ilyen szélsőséges példák miatt ítélik meg az embereket, jelen esetben az öngyilkosokat/arra hajlamosakat. Szerintem én is elkezdek "széttépte a pitbull a kisgyermeket" cikkeket linkelni az állatok-kutyák kategória minden kérdése alá.
Nehezen lehetett ugyanez, mert sosem beszéltem erről senkinek.
De nem olvasom tovább a válaszokat, mert a gyomrom forog egynéhánytól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!