Hogy nyugtassam meg anyumat, hogy minden rendben van?
De akkor miért nem azt csináljátok, hogy a te kártyádhoz nem nyúltok hogy gyűljön rá a pénz, az övéhez meg kapsz egy társkártyát (vagy mi az :D), amivel te magad is meg tudod csinálni hogy leveszel valamennyi készpénzt? Akkor nem kell napi szinten az, hogy ellenőrizgeti mennyi van még a tárcádban meg ilyenek.
Ez kb olyan mintha a telefonod lenne nála, és még neked kell elkérni ha használni akarod.
Kérdező, lenne egy kérdésem, rendes választ szeretnék, és utána elárulom, hogy miért kérdeztem és válaszolok is a kérdésedre.
Mióta dolgozol?
Nem kèrdezte senki, hogy te mit csinàlnà a baràtnőddel.... De felteszem a kèrdèst. Egyszerű matek. Van nekd 400 ezer ft kereseted, nekem pedig 200 ezer. A kiadàs 500 ezer. Ha felesbe fizettek minden, akkor mikor lesz nekem 1-2 millióm, illetve neked 1-2 millió.
Ha összehàzasodunk ès elvàlunk, hogy is van az elosztàs (ha nincs szerződès)... Miből gondolod hogy szètmegyünk....? Mert ha most költöztünk össze kicsi az esèlye hogy szètmegyünk... Van rà de egyenlőre kicsi... Elvègre nem akkor költözöl össze valakivel, mikor szakítófèlben vagytok...
Semmit nem csinálnék a barátnőmmel, mert lány vagyok és barátom van 😆.
Na de mindegy is, nem futsz 100-on már rájöttem, kár itt villogni a matekkal.
Amit csinálsz az óriási butaság.
Ezt lehet te is tudod, mert ha nem lennél 100%ig biztos abban, hogy ez jó neked és egy picit sem motoszkál benned, hogy ez rossz nem kéne győzködni senkit. Se édesanyádat se minket. Elintéznéd annyival, hogy "anya, nekem a ez így jó. Kérlek ne lovagolj ezen. Bármi baj van szólok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!