Hogy nyugtassam meg anyumat, hogy minden rendben van?
170. Aha... odamesz a bótban a ptárhoz es bemondod a számlaszámodat
....
Es vársz hogy körberöhögjenek. 😂😂😂
174:
Fizethet NFC-és mobillal, akkor nem kell fizikailag kártya.
De számlát írt..
Meg akkor miért kér folyton kp-t, ha mobillal is tudna fizetni?
És főleg mi értelme annak h a pasijánál van a kártya?
174: ezt mondom.... Tudok fizetni, annyi hogy tőle kèrek... De legalàbb valaki megèrtette.... Ahhoz a (most)
kb 400 hoz hozzàfèrek, tudok költeni belőle... Le tudom venni engedèly nèlkül... Minden nap talàlkozunk, mert együt lakunk. Ha nem talàlkoznànk, akkor ott a 30 a szekrènyben, tudokfizetni kàrtya nèlkül.. De nincs rà szüksègem. Ha a pàrom hirtelen elmenne külföldre, akkor is az ő pènzèt költenèm. Akkor az èn szàmlàmra akkor utalna kivètelesen de akkor is az ő pènze lesz elsőnek elköltve, .... Ami marad az meg "megtakarítàs, fèlre tett pènz" De ilyen nem hiszem hogy lesz... Ha kómàba esne, eltünne a kàrtyàm (jó akkor letiltanàm igen) de tudnèk fizetni abban az esetben is.... , mert nem lennèk ràszorulva hogy ott legyen, hogy alàkeljen írni a papírt... Nem kellene rokonhoz baràthoz mennem hogy adj màr kölcsön 50 et.... Ha mit tudom kómàba esik, akkor foodon, wolton, tudok rendelni kajàt az ő kàrtyàjàn (bàr nem tudom kèr e telefonos kódot ugyhigy ez lehet nem lesz igaz... )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!