Hogy nyugtassam meg anyumat, hogy minden rendben van?
Mi külön kártyával létezünk a párommal, s mint olyan, külön kasszán is vagyunk.
De nagyon szívesen elvenném tőle a kártyáját. :D Miért? Mert kevesebbet keresek nála, és pontosan ugyanannyi kiadás mellett én többet tudok letenni. Pontosabban én tudok letenni, ő nem.
De persze nem dumálok bele a költéseibe, meg nem herélem ki azzal, hogy azt mondom hadd kezeljem én a pénzügyeket, de az se véletlen, hogy 7 év után még nem vagyunk házasok.
33N
139: fájdalmasan nem érted, hogy mi a probléma veled, és az egész helyzettel....
Alárendelt viszonyban létezel, és még észre sem veszed.
Nem, nem számolok be mindenről mint egy kölyök a szüleinek, pláne ilyenről nem hogy póló, tej, kenyér. A nagy kiadásokat beszéljük csak meg, és én se számoltatom be minden piti kiadásról. Szép is lenne, állandóan ellenőrizgetni egymást.
Amit te bizalomnak vélsz kérdező- hogy MINDENRŐL számot adsz-, éppen bizalmatlanság, a másik feletti kontroll minden pitiáner marhaságban.
Teljesen reménytelen vagy.
Klasszikus Stockholm-szindróma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!