Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy nyugtassam meg anyumat,...

Hogy nyugtassam meg anyumat, hogy minden rendben van?

Figyelt kérdés
Pàrommal összeköltöztünk. Nekem van sajàt keresetem, meg pàromnak is. Viszont a pènz kezelèse egy picit fura lehet, de ez nekem így pont jó. Tehàt a bankkàrtyàm pàromnàl van. Ezt anyum megtudta, utàna nèzet neten, ès talàlt egy cikket, hogy "anyagilag kisemmiz" ès ez miatt nem merem majd otthagyni, ha esetleg olyan lenne. Ès hogy nincsen pènzem, meg stb. De elmondtam neki, hogy ez nem így van. Legrosszabb esetben este hazaèr, együtt vacsoràzunk. Ès elmondom neki, hogy mi kell màsnapra nekem. Pl: holnap estère kellene fogkrèm, tusfürdő, vagy ruhàt vennèk, stb.. Reggel felkell, megnèzni a pènztàrcàmat, hogy menyi van nàllam, ès beletesz amennyi kell... Pl 10-est, 20-ast, vagy megkèrdezi menyi kell, ès szó nèlkül reggel ad. Illetve a szekrènyben 30 ezer forint, ami arra van, ha kell akkor bàrmikor hozzànyúlhatok, annyi hogy szólnom kell neki hogy kivettem X ft ot, de csak azèrt, mert akkor visszapótolja, hogy legyen. De anyum ezt nem èrti meg, hogy van pènzem... Mit mondhatnèk neki, hogy ne fèljen...
2022. júl. 25. 11:36
 361/368 anonim ***** válasza:
100%
#359, "1. Ha a bruttó 200 minimálbér felét keresed (vagyis bruttó 100-at?!), abból hogy a tökbe lesz nettó 180? - valami nagyon nem gömbölyű..." :D A "felet" a kérdezőnél azt jelenti, hogy felett, csak szegény nem tud írni.
2022. júl. 26. 21:03
 362/368 anonim ***** válasza:
100%
#364: Jóvanna! Összezavarnak az írástudatlanok meg az ékezet nélkül írók. Így estefelé már az én agyam sem fog rögtön mindent. Én itt most ékezetnélküli írásnak értelmeztem (urambocsá, képtelen vagyok felfogni, hogy valaki a "felett"et egy "t"-vel írja; de biztos bennem van a hiba...)
2022. júl. 26. 21:11
 363/368 anonim ***** válasza:
95%

Én csak azt nem értem, hogy miért osztod meg a saját, párod fizetését amihez nekünk semmi közünk.

Mindenki érti hogy van megtakarításod. mindenki érti hogy a pasid pénzén élősködsz. Azt is érti mindenki hogy tudsz telefonnal és készpénzzel fizetni, illetve azzal szeretsz fizetni és nem kártyával. És a szekrénybe ott a pénz még.

Tulajdonképpen az egész anyagi életeteket tudjuk már.

De azt senki se érti továbbra se, hogy miért tartja magánál a csávód a kártyádat? Lehetne simán hogy elteszed a szekrénybe, fiókba vagy akárhova.

2022. júl. 26. 21:44
 364/368 anonim ***** válasza:
2022. júl. 26. 21:49
 365/368 anonim ***** válasza:
94%

"De azt senki se érti továbbra se, hogy miért tartja magánál a csávód a kártyádat? Lehetne simán hogy elteszed a szekrénybe, fiókba vagy akárhova."

Én is ezt írtam valamelyik kommentben, hogy "a kártya miért nem otthon pihen, a saját pénztárcádban", egyszerűen az ilyenekre nincsen válasz, hanem ismét valami litánia kezdődik: "nélküle is tudok fizetni", "minden este megbeszéljük" & "mindig ad", "nekem ez így jó".

Hogy miért van igénye valakinek arra hogy a másik fél bankkártyájával mászkáljon egész hónapban - amin a megtakarítás van - nem értem, sose fogom megérteni.

Valami olyasmit is írt valamelyik kommentben, hogy "egyszer tankolásnál egy tízezrest az ő kártyájáról fizetett", nem tudom erre is mi szükség, ha a csávó többet keres.

2022. júl. 27. 04:14
 366/368 anonim ***** válasza:
83%
Nem is lehet érteni gyerekek, mert ez kamu! Össze vissza hazudik a kérdező. Nem segítséget vár, hanem unatkozik.
2022. júl. 27. 06:43
 367/368 anonim ***** válasza:
87%
Anyádnak van igaza.
2022. júl. 27. 18:09
 368/368 anonim ***** válasza:
74%
Mindenki tartsa maganal a kartyajat a fizetesevel . Rezsi es kozos dolgok osszedobodnak . Kesz. Nem kell keregetni meg ilyesmi ezt nem ertem. Es ha valami random megtetszik akk meg sem tudod venni? Pl nem tervezted de meglatod es meg akarod venni akk nincs nalad penz. Stb
2022. aug. 4. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!