Hogy nyugtassam meg anyumat, hogy minden rendben van?
Én csak azt nem értem, hogy miért osztod meg a saját, párod fizetését amihez nekünk semmi közünk.
Mindenki érti hogy van megtakarításod. mindenki érti hogy a pasid pénzén élősködsz. Azt is érti mindenki hogy tudsz telefonnal és készpénzzel fizetni, illetve azzal szeretsz fizetni és nem kártyával. És a szekrénybe ott a pénz még.
Tulajdonképpen az egész anyagi életeteket tudjuk már.
De azt senki se érti továbbra se, hogy miért tartja magánál a csávód a kártyádat? Lehetne simán hogy elteszed a szekrénybe, fiókba vagy akárhova.
"De azt senki se érti továbbra se, hogy miért tartja magánál a csávód a kártyádat? Lehetne simán hogy elteszed a szekrénybe, fiókba vagy akárhova."
Én is ezt írtam valamelyik kommentben, hogy "a kártya miért nem otthon pihen, a saját pénztárcádban", egyszerűen az ilyenekre nincsen válasz, hanem ismét valami litánia kezdődik: "nélküle is tudok fizetni", "minden este megbeszéljük" & "mindig ad", "nekem ez így jó".
Hogy miért van igénye valakinek arra hogy a másik fél bankkártyájával mászkáljon egész hónapban - amin a megtakarítás van - nem értem, sose fogom megérteni.
Valami olyasmit is írt valamelyik kommentben, hogy "egyszer tankolásnál egy tízezrest az ő kártyájáról fizetett", nem tudom erre is mi szükség, ha a csávó többet keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!