Hogy nyugtassam meg anyumat, hogy minden rendben van?
"Mellesleg olyan szépen, fokozatosan szokták ezt a folyamatot végigvinni az ilyen pasik, hogy észre sem veszed majd, mi történik veled. "
Bizony-bizoyn...... A lassan fövő béka esete...
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__halak-akvarisztika__..
268# mert nem 4 hónap alatt alakult ki ez, nem az öszeköltõzès eelőtti 1 hètben alakult ki az. Hanem az elmúlt 6 èv alapjàn. Mert az elmúlt 6 èvben, làttam èreztem, hogy ő mit ad bele ebbe a kapcsolatba. Nem írom le a 6 èvet... 6 èv alapjàn, meghoztam egy döntèst. Ami mind a kèt embernek jó lehet. Nem azt mondom hogy a lehető legjobb döntèst hoztam. Azt mondom, hogy az a döntès amit 6 èv alapjàn hoztam, az elmúlt 4 hónapban anyagilg működöt, pàrkapcsolati szemszögből jó. 4 hónapra, nem a következő 10 èvre. Csinàlhatjuk azt amit ti is. Lehet, jobb lenne az èletünk. De minden esetben. Lehet rosszabb lenne. Garantàlni nem fogod, hogy nekünk jó lesz. Csak onnan fogjuk tudni, hogy az jobb amit ti mondtok, ha azt kipróbàljuk. A pundig próbàlja az evès.... Ezt a csoki puding... Most ezt eszük, majd rgyszer kipróbàljuk a vaníliàt, meg az epret is...
Nem fogok itt senkit se szapulni itt, nem ismerem egyikőtöket se, elolvasom, 1-2 kivètellel elfogadom.... Azt hogy vissza fele ez nincs meg...
274: és akkor miért nem mondod ezt így el Anyádnak...????
Mi akadályoz benne?
Miért ismeretlen emberektől várod a megoldást a problémádra?
"Lehet, jobb lenne az èletünk. De minden esetben. Lehet rosszabb lenne."
Öregem, mégis hogy a fenébe lenne rosszabb az életed attól, hogy magadnál tartod a saját bankkártyádat?
Gondolj bele: nem lennél függő helyzetben, nem lennél alárendelt pozícióban, nem lenne benne kockázat.
A költségeket pont ugyanannyi vagy épp kevesebb idő ráfordításával számon tudnátok tartani.
Hátránya akkor lenne, ha tényleg gyámság alatt állsz vagy notórius költekező vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!