Hogy nyugtassam meg anyumat, hogy minden rendben van?
"Jővő hèten kedden, mennyit fogsz költeni? 3 hèt múlva szerdàn? Írd màr le... Köszi"
Valamennyit. A maradékot otthagyom a bakkártyámon, vagy ha készpénzt használok, akkor a szekrényemben. Nem veszek fel naponta pénzt sem az automatából (drága a felvétel), sem családtagomtól (nem vagyok kényszeres költőbeteg).
"hogy miért éri meg dög drágán kp-t levenni a számláról"
Havonta egy vagy kettő ingyen vagy, ha szereti a készpénzt, használjon nyugodtan azt. De miért kell naponta?? Azt a választ várnám inkább, hogy van-e olyan problémája, hogy nem tud bánni a pénzzel, elköltené az egészet, azért kell-e így naponta adagolni neki.
"323 te lovagolsz a pènzen... Nekem nem ez volt a kèrdèsem..."
Dehogy én... Egyrészt több válaszoló van, másrészt azt mind te írtad.
A legeslegelejétől jelenteni kellett volna a kérdést, mert kommentzúdító provokátor volt, én már sejtettem, kommentből írtam is hogy csak a minél több hozzászóólás generálása a cél.
Ezért egyre kevesebb a látogató, ezért vesznek egyre komolytalanabbnak sok segítségért fordulót, mert ilyenek szórakáznak.
"Egy konkrèt dolog èrdekel(t)"
🤦♂️ Apám, hát arra is válaszoltam. De én ma délután, a 33 oldalon gondolom már mások is. Én például ezt válaszoltam, idézem:
"mondd meg az anyukádnak, hogy te választottad ezt, neked jó, ne féltsen. Viszont ha majd egyszer nem lesz jó, ilyen esetben nem futhatsz az anyukádhoz."
Anyukádnak elégnek kell lennie annyinak, hogy neked jó. Ha kiderül, hogy hibáztál, akkor az önfejűséged miatt jártál pórul, hiszen itt is csak azt hajtogatod: neked jó. Ő bízzon benned. Felőle csinálj azt, mit akarsz, ne érdekelje őt. De ha majd bajba kerülsz, nem szabad rohanni hozz sírva segítségért. Nem hallgattál rá - ránk - mert "neked jó".
Ennyi. Nyugtasd meg, hogy neked jó, a kockázatot pedig vállalod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!