Hogy nyugtassam meg anyumat, hogy minden rendben van?
Enyire nincs eszed?
Megtakarítàs!!!! Ami a szàmlàmom van.... Tudod minden hónap megmaradt összege....
#353:
1. Ha a bruttó 200 minimálbér felét keresed (vagyis bruttó 100-at?!), abból hogy a tökbe lesz nettó 180? - valami nagyon nem gömbölyű...
2. Ha a minimálbér felét keresed, akkor 4 órára lehetsz bejelentve, ehhez képest állítólag 8-at dolgozol. Vagyis még a munkáltatód is kihasznál.
3. Az együttélés előtti időben összesen 0 forintot sikerült megtakarítanod, ugyanis a 4 hónap együttélés alatt sikerült "felduzzasztani" 400 ezerre, mert állításod szerint havi 100-ast tudtok spórolni a te számládon; ezerk szerint kifolyik a kezedből a pénz, még akkor is, ha bizonyos kiadásokat magadnak fizettél, amíg otthon éltél.
Ezek után anyukádat ezzel tudod "megnyugtatni": Anyu, hülye vagyok a pénz kezeléséhez, ész nélkül elköltök mindent, ha nálam van a kártyám, ezért jobb, ha nem én kezelem, hanem kiszámolva kapom, mert így tudunk lassan spórolni.
(Lehet, hogy megnyugszik; mondjuk ezek után én anyaként egyből a Dunának mennék, hogy hogy a francba sikerült ilyen életképtelen libát nevelnem...)
Másolom, hogy mit írtál: "Most a minimàlbèr felet keresek" - FELET írtál, nem felettet. Tanuéj meg helyesen írni (nem, nem kifogás, hogy valaki telefonról ír, tökéletes helyesírással lehet arról is, már ha valaki képes rá).
A pénzzel viszont semmiképpen nem tudsz bánni, ez elég egyértelmű. Elfogadottan gyerekstátuszban vagy. Kíváncsi lennék, hogy hány évesek vagytok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!