Hogy nyugtassam meg anyumat, hogy minden rendben van?
"Ha szeretnèd ma viszakèrem a kàrtyàmat, valami indokkal. Megírom a vàlaszàt."
Bocs, de csak a legelső oldalt olvastam el, azóta fogalmam sincs, hogy mi van.
NEM kell indok. A te kártyád. Inkább fordítva: kérdezd meg, hogy miért van nála! De ezt tudnod kéne, gondolom megindokolta, mielőtt te beleegyeztél.
ösz→össz
tøbb→több
anyi→annyi
nállam→nálam
nálla→nála
anyit→annyit
è→é
à→á
felvàgot→felvágott
sürgőssen→sürgősen
felkell→felkel
ft ot→Ft-ot
Volt már egy ugyanígy író kamugyáros.
"Szabad akaratomból vàlasztottam ezt."
Akkor mondd meg az anyukádnak, hogy te választottad ezt, neked jó, ne féltsen. Viszont ha majd egyszer nem lesz jó, ilyen esetben nem futhatsz az anyukádhoz.
"vagy add vissza a kàrtyàm, szó nèlkül vissza adnà"
Nem, mert az első oldalon még kamuindokot akartál, hogy miért kérd el.
312# az utolsó 50 az aktuàlis.
313# az egy kèrdèsre volt a vàlasz, azon màr règ túlvagyunk
314# rendben, neked kamu kèrdès. Semmi gondom nincsen ezzel.keresd meg lègyszi a következő kamu kèrdèst....
Miért naponta adja? Miért nem egy hétre? Sőt, miért nem egy hónapra az egészet? Miért van nála a te fizetésed?
-
"Lehet hogy h.lye vagyok, hogy ezt vàlasztottam." - Akkor fogadd el, hogy rossz lehetőség mellett döntöttél.
-
"De ha nem lesz jó akkor majd megbeszèljük, ès vàltoztatunk..." - Igen, ha akar majd változtatni. És ha rosszul döntöttél, hogy ezt választottad, akkor majd pont abban a helyzetben nem tudod vele megbeszélni.
Tegyél próbát: kérd vissza a kártyádat és ne számolj be a költekezéseidről. Nézd meg, mit reagál!!! És ha van egy pici eszed, szakitani fogsz.
Mondjuk ebből csak annyit olvastam el hogy kèrd vissza kàrtyàdat.... De az lènyegtelen...
Azt hittem valami extra kèrès is lesz, hogy költs el a rajta levő összes pènzt, vagy csak vedd le róla az összes pènzt, egyèbb... De nem jött rà vàlasz, vagy nem olvastam....
"Mondjuk ebből csak annyit olvastam el hogy kèrd vissza kàrtyàdat.... De az lènyegtelen...
Azt hittem valami extra kèrès is lesz, hogy költs el a rajta levő összes pènzt, vagy csak vedd le róla az összes pènzt, egyèbb... De nem jött rà vàlasz, vagy nem olvastam...."
Ezt nem értem, hogy mit akarsz.
"ez miatt"
Emiatt.
"Neked menyit èr amúgy 6 èv kapcsolat.... Összegben?"
Összegben? Ti megvásároljátok egymás szerelmét? Vagy ezt sem értem.
"Ha ez miatt mennènk szèt, a 6 èvemet jobban sajnàlnàm.... Az többet èrt..."
És a kapcsolat tönkremesését sajnálnám, mintsem az elpazarolt időt, de most nem ez a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!