Hogy nyugtassam meg anyumat, hogy minden rendben van?
Férfi vagyok.
Amikor volt párom, eszembe nem jutott volna a bankkártyájával foglalkozni, se a pénzügyeivel, annyit tudtam, amennyit ő önmagától szóban megosztott (erre se kérdeztem rá).
Biztosan a netbanki megerősítő kódok stb se hozzád érkeznek hiszen akkor nem tudná használni a bankkártyát...
Ennek utána kéne nézni azért...
Ez egyfajta "kontrollt" jelent a másik személy felett, hogy egy ylyen fontos tárgy másnál van.
Hasonló házasságról már hallottam: hapsinak volt egyedül számlája, a nő fizetése is a hapsi számlájára ment, nőnek kártya se "kellett", úgy kellett könyörögnie a nőnek ha pénz kellett bármire és "meg is kellett indokolni". A hapsi persze - ha kedve szottyant rá - (ami nagy gyakorisággal történt meg), különféle luxuscikkeket vett, mert azok "nagyon jól mutattak" meg persze az áruk is horribilis volt.
97#màr leïrtam hogy mennyi van rajta, meg a keresetemet is... Nèzd vissza köszi...
98# a töbsèg azt írja amit màr leírtam... De akkor az úgy èrthető:
A pàrom fizetèsèt költöm, minden nap, ès elmondom neki, mit veszek, hogy tudja.... Az èn fizetèsem 30% van max kb elköltve. Ès a szàmlàmon van az a pènz. Hozzàfèrek, bàrmikor ehhez a pènzhez. Akkor ez mièrt rosz?
Ha jól èrtem ti külön kàrtyàn vahytok. Ha elfogy a kàrtyàdról a pènz, akkor kitől is kèrsz? A pàrodtól... Gondolom. Ott màr tőle fügsz... Ugyan az... Annyi hogy egy plasztikkàrtya nàla van... Ès akkor mi van? Mièrt kuncsorgok tőle? Ha elfelejtek kèrni, ugyanúgy meg tudom venni azt amit akarom, mert a szàmlàmról tudok fizetni....
Tehát az nem volt opció, hogy mindenki a saját kártyájával, saját bankszámlájáról költi a pénzét ha kell ruha stb?
Egyik kommentbe azt írtad, hogy amikor ad pénzt azt is a sajátjából adja. Szóval lényegében ő pénzel téged. Így könnyű..
90
De te tényleg ekkora bolond vagy?
Nem fogod fel a mi kérdésünk, ugye? MI ÉRTELME van annak, hogy NÁLA van a TE kártyád?
:D
Ha van sajátja, akkor a tied minek van nála, mikor a tied lehetne nálad is? Te tényleg ilyen k**va hü**e vagy?
Teljesen igaza van anyádnak. Nem olvastam el a rengeteg választ, de hogy a fenébe és miért került a bankkártyád a párodhoz? És neked kell pénzért kuncsorognod, mikor van saját kereseted?
Igen, kérd vissza a kártyád és kérd el az övét is. Aztán nézd meg hogyan reagál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!