Hogy nyugtassam meg anyumat, hogy minden rendben van?
"Ő tøbb opciót felajànlott öszeköltözèsnèl, nekem ez megfelelőnek tűnt, ès működik is."
Én azt sem értem, hogy felnőtt embernek hogy juthat egyáltalán eszébe olyan opció, hogy állandó jelleggel magánál tartsa a párja bankkártyáját és ő rendelkezzen mindkettőjük keresetével.
Kicsit màs kontextus.
Pàrom kohàzba kerül. Legyen 6 napot. Reggel ad 10 ezret. Otthon van 30 ezer forint. Tehàt 40 ezer van nàllam. A kàrtyàmon van pènz, ahoz ő utoljàra nyúl. Ha valami törtènik vel, akkor bemegyek a bankba, ès szemèlyivel vehetek le pènzt.
Látom közben ismét válaszoltál...
Hogy érted, hogy havi 2 bevásárlás KÖZÖSEN? Vesz ki mindkettőtök kártyájáról pénzt felesben? És a napi? Nem tudom elképzelni... Egyik nap ő fizeti a sajátjával, másnap kérsz te tőle pénzt és te vásárolsz? Vagy nem értem.
Ő ezt valahol vezeti, hogy melyik kártyáról mennyit vett le és azt mire költöttétek? Szoktátok nézni, hogy melyikőtök számláján mennyi van? Neked keletkezik bármi megtakarításod a számládon?
Hó elején felvesz egy nagyobb összeget és azt valahol borítékban tartogatja, és abból ad ha kérsz? Vagy havonta többször vesz fel pénzt? Vagy mi értelme így vacakolni? Miért nem egyszerűbb hogy nálad a saját kártyád és amikor kérnél tőle valamire egyszerűen csak megveszed?
A függőségtől függetlenül iszonyat macerásnak tűnik ez így nekem...
"Egyenrangú felek kapcsolatáabn NINCS olyan, hogy az egyik fél folyamatosan magánál tartja a másik bankkártyáját, a másiknak meg kérnie kell pénzt."
ITT a pont!
#56: erre én is kíváncsi lennék, hogy a kérdező nyomon követi-e hogy az ő fizetése hová tűnik, mennyi marad belőle a számláján...
Jó, hogy nem szed tőle lakbért a párja... :-s :-s
Kérdező! Tényleg nincs semmi káros szenvedélyed?
Egyszerűen érthetetlen egy ilyen szintű kontroll - felnőtt, saját keresettel rendelkező ember saját bevétele fölött.
Igen làtom a kàrtyàn. Az ő fizetèsèt hasznàlja. Abból vesz le pènz. Abból add nekem minden nap, mindig. Az èn kàrtyàmhoz ritkàn nyúl.
Szàmszerint: a fizetès àtlagban 180 ezer forint. A kàrtyàmon pedig 415 ezer pàrszàz forint van. Ahhoz èn szemèlyivel hozzàfèrnèk. De nem kell hozzànyúlnom. Mert van nàllam. Mert ő jó keres. Ritkàn nyúl hozzà, max hónap vègèn. De azt èn làtom, hogy levett 40 ezer forintot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!