Hogy nyugtassam meg anyumat, hogy minden rendben van?
"Akkor egy kèrdès: ha ti nem bíztok meg a pàrotokban, akkor mièrt vagytok vele?"
Tudod, az okos ember ismérve, hogy tudja, olyan dolgok is megtörténhetnek vele, amit soha el nem tudna képzelni. Naponta mennek tönkre házasságok megcsalás, verés, hazugság miatt, pedig nyilván mindenki úgy indul el a közös úton, hogy szerelemmel bízik a párjában.
Egyébként nálunk is közös kassza van, de ez, amit ti csináltok, ez nem normális. A bankkártyád olyan, mint a személyigazolványod, a legfontosabb dokumentumod. Mégis miért kellene a párodnak a bankkártyád, mikor van sajátja? Miért kell neki beosztani a te/ti pénzeteket?
A közös kasszához miért kell elvenni a másik kártyáját, mi az oka? Miért nem nálad van az övé? Mi értelme ennek, hogy te kéregetsz ahelyett, hogy elmész és megveszed a kártyáddal a cuccokat.
Nem is dolgozol?
21#
A fizetès enyèm 1/3 az ő fizetèse 2/3 kb az ösz keresetnek.
Ő tøbb opciót felajànlott öszeköltözèsnèl, nekem ez megfelelőnek tűnt, ès működik is. Az is lehetett volna hogy 1 szàmla 2 kàrtyàval. Akkor nàllam van 1 nàlla 1 kàrtya a fizetèsek 1 helyre mennek. Lehetne az is mindenki leveszi a fizujàt, borítèk ès akinek amenyi kell anyit vesz ki... Enyire emlèkszem de lehet volt màs opció. A lakàs az övè hitelmentes. Ha elkèrtem anyit mint a fizum, akkor a sajàtjàból ad, de nem szàmoljuk, eddig mindig többet adot a keresetemnèl.
Bevàsàrlàs: havi 2 nagybevàsàrlàs közösen, meg napi szinten, ami kell. Pl 10 zsemle, felvàgot, kenyèr stb Rendelès is szokott lenni, appon el van mentve az èn kàrtyàm, meg az övè is. Îgy fizetni tudok vele. Ha valami sürgőssen kell, mindenki magànak vesz pl melohelyre kell egy tusfürdő bemegy ès vesz magànak.
Vannak fontos esemèlyek pl ballagàs akkor azt mondja hogy el kell menni. Ha nekem van ilyen hogy olyan helyre kell menni ahol neki is jönnie kell akkor mondom, hogy jösz, akkor elintèzi. Anyi hogy 1 hèttel hamarabb kell egymàsnak szólni, a beosztàs miatt.
Eljàràs bulizàs: Anyit kèrt, hogy szóljak neki, hogy mikor ès hova megyek. Ès ha valami gond van, akkor szóljak neki, pl el kell jönni èrtem. Kollèga, baràtokkal, csajokkal bàrmikor mehetek... Csak tudja az alap dolgokat. De nem hívogat 5 percenkènt, nem követ vagy ilyesmi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!