Hogy nyugtassam meg anyumat, hogy minden rendben van?
70: mert fölöselges költség a kp-felvétel, amit a párod a te költségedre csinál....
Sokkal egyszerűbb kártyával fizetni. Már ha nem vagy gondnokság alatt, vagy szellemi fogyatékos.
#62, akkor én ezt most már tényleg nem értem.
Eleve felmerült bennem az a kérdés, hogy ez mire jó nektek, hogy nála van mindkettőtök kártyája, mármint, oké, neki jó, rendelkezik a pénzed fölött, de neked? Ebbe mi a hasznos, a jó, neked?
De most már, hogy tudjuk, a te kártyádat konkrétan nem is használja, inkább csak a saját pénzéből/kártyájából ad neked, végképp nem értem, mire megy ki a játék.
Két dologra tudok gondolni:
1. Számon akarja tartani, tudni akar róla, hogy te mire költökezel, nem akarja, hogy a saját pénzedet elköltsd arra, amir szeretnéd.
2. A te pénzedet tartogatja/gyűjti valamire, amit meg akar venni/megvalósítani.
Vannak bankautomaták, ahonnan vehetsz le személyi nélkül, egyszerűbb is, mint a bankban ezért ülni, egyébként csak 150 ezer forintok költségmentes, onnantól számolnak fel összeget minden egyes pénzlevételnél!
De ha te ennyire biztos vagy magadban, minket miért akarsz meggyőzni? A válaszadók java része szerint át vagy verve. Arra a kérdésre, miért kezelnek gyerekként, nem válaszolsz. Fölöslegesen írtad ki a kérdést, és elveszed a figyelmet azoktól, akik KOMOLY segítséget várnak itt, az oldalon. Szerinted ez jó, szerintünk nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!