Hogy nyugtassam meg anyumat, hogy minden rendben van?
Remek kommentek, #21!
Nagyon kíváncsi lennék, mi a valós háttér... Ha egyáltalán elmondja a kérdező.
21-es vagyok és miközben megszültem a választ látom már csomó válasz és kérdés született.
Ha az az indok, hogy közös háztartás, akkor miért nem nálad van a TE kártyád, és nála az ÖVÉ? Gondolom nagyjából van egy rendszer, hogy ki mikor vásárol be élelmiszert/háztartási cuccokat stb. és akkor lehet intézni kérés nélkül, kártyával fizetve, nem kell vacakolni a készpénzzel.
Egyetértek a többiekkel, nagyon sokféle költségkezelést el tudok képzelni egy családon belül, de ez nagyon gáz szerintem is.
27: volt egy időszak, amikor pont ilyen hátradőlős-ékezetes betűket használó valaki ontotta magából a kamukérdéseket...
Remélem, nem ő az ,újra...
Akkor egy kèrdès: ha ti nem bíztok meg a pàrotokban, akkor mièrt vagytok vele?
Beszèltúnk rgy opciót hogy 1 szàmla, kèt bankàrtyàval. Az mièrt rosszabb megoldàs.? Ès ő ajànlotta fel.... Èn ezt vàlasztottam... Mert megbízok benne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!