Hogy nyugtassam meg anyumat, hogy minden rendben van?
Hogy nyugtassam meg anyumat, hogy minden rendben van?
Ez a kèrdès
Ti erre nem vàladzoltok töbsègben azt szajkózzàtok, hogy ez nem jó nekem.... Olvasd vissza a kommentet... Az volt a kèrdès hogy ez jó nekem? Mert nem az volt.... Azt nekem kell eldöntenem... Minden hàztartàsban rosz ez a felàllàs? Megoldàs? Voltàl minden helyzetben? Voltàl az èn bőrömben? Akkor honnan tudod biztosra, hogy ez nekem nem jó...
Illetve te elköltesz napi 40 et egy àtlagos nap, mikor nem kell szàmlàt fizetni? Mert èn nem....
Ahogy írtam 10 szokot nàlam lenni. Ha valamit akarok venni, ès több akkor kèrek ès ad, pl 8000 ret ha anyit kèrek. De ha elköltöltöm a 18 at, akkor màsnap magàtól ad 10 est. Ès ezen kívül van a szekrènyben 30 ezer. Ennèl kell több neked 1 napra? Plusz sajàt szàmlàmról tudok fizetni... Ebbe mi a rosz?
Kérdező: édesanyád aggodalmait támasztjuk alá. Nem tudunk tanácsot adni a megnyugtatás érdekében, mert e helyzetet mindenki furának tartja.
A reakcióid pedig több mitn érdekesek, az ellentmondások is sokasodnak eléggé.
Az az érzésem, hogy a komment-generálás a cél.
Hamarosan eléred a kétszázat kérdésed alatt...
El is érted a kétszázat...
Szerintem már vége is lehet.
Jól van, akkor a kártyát magadnál tartod, meg ő is a sajátját magánál tartja.
Anyuka is megnyugszik és minden jó.
Ilyen hihetetlen egyszerű az egész, ehelyett bonyolult gondolatmenetet zúdítottál ránk és itt van ennyi komment...
Vagy hasonlót... De az előbbi kèrdèsre kèrem a vàlasz....
201#jó okè... Bàr nem lesz így egyenlőre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!