Hogy nyugtassam meg anyumat, hogy minden rendben van?
Kérdező, magyarázkodhatsz, hogy neked így jó, de ilyen egyetlen egyenrangú felek közötti kapcsolatban sincs rendben.
Érkezett itt kétszáz válasz, talán egy ember volt, aki veled értett egyet, senki más.
Nem tudunk tanácsot adni abban, hogy mivel nyugtasd meg anyádat, mert mi sem tartunk egy ilyen helyzetet megnyugtatónak. Én is aggódnék a helyében.
Az első 200 vàlaszolóban 6 db vàlaszt talàltam, ami a kèrdèsre vàlaszol. 48. Vàlasz volt az első, aki azt írta, hogy nem tudod megnyuktatni, ès előtte 1-2 volt, ami nem azzal törödött, hogy jó-e ez nekem...
207: ès ebben a vàlaszban mi volt a nehèz? Nem kötöm a kutyàt a króhoz, hogy màrpedig tudd, vagy mièrt nem tudod... Vagy mièrt nincs erre vàlasz....
Tudod hogyan néz ki egy közös háztartás?
5 éve élünk együtt. 50-50 a kajapénz ezt minden fizunap betesszük a szekrénybe, senki nem kéri számon a másikat, hogy miért vett magának egy kólát ebből a pénzből. Ha kell valami tisztítószer azt is ebből a pénzből veszem meg. A rezsi diktálásos alapon van nálunk, bediktálja az óraállást elutaja a pénzt a szolgáltató cégnek én meg elutaloma páromnak a rezsi felét.
Ezenfelül a saját fizetését mindenki arra költi amire akarja. Persze ha valamelyikünk nagyobb kiadáson gondolkodik laptop, telefon ilyesmi azért megbeszéljük egymással akkoris ha saját fiezesből akarjuk venni.
Így néz ki egy normális együttélés a tiétek minden csak nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!