Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen fiatal-/gyermekkori...

Milyen fiatal-/gyermekkori “lázadásokat” követtetek el a szüleitek ellen?

Figyelt kérdés
Privátban is szívesen fogadok történeteket.

2022. júl. 23. 19:46
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
91%
39 mert te mit csinálsz? :D
2022. júl. 25. 01:15
 42/49 anonim ***** válasza:
28%
Amúgy az is szánalmas mikor valaki önjelölt nyelvtantanárt játszik, nem nyelvtanórán vagyunk.
2022. júl. 25. 01:29
 43/49 anonim ***** válasza:
93%

Szánalmas az aki egy nyilvános oldalra olyan moslék módon ír, stílusát, nyelvhelyességét és nyelvtanát tekintve, hogy aki elolvassa annak kifolyik tőle az agya. Az is elég szánalmas akit ez nem zavar.

Valóban nem nyelvtan órán vagyunk, ezért nem is fogja megjegyezni senki ha egy oldalas szövegből kimaradt egy ékezet vagy vessző esetleg elütés került bele. De azért mindennek van egy határa.

Ha neked ez a színvonalad, ahhoz csak gratulálni tudok. Taps!

2022. júl. 25. 09:17
 44/49 anonim ***** válasza:
84%
42 Jaj ilyet mindig csak azok írnak akik nem tudnak magyarul. :D Ahogy iskolarendszert is mindig azok szidják akik kibuktak belőle. Olyan jókat röhög az értelmiség ezen a mélyprimitív rétegen. :D
2022. júl. 25. 09:19
 45/49 anonim ***** válasza:
67%

42

Persze, hogy szánalmas.

2022. júl. 25. 11:21
 46/49 anonim ***** válasza:
26%

44: Az a vicces, hogy kicsit mellélőttél, mert független attól hogy nem érdekel, pont egy olyannak írtad ezt, aki valamiért úgy átlagban helyesen szokott írni, én is ütök el néha betűket, de ez egy dolog.

Viszont nem érzek ellenállhatatlan késztetést arra, hogy belekössek más írásába, főleg neten nem, amíg egyértelműen kiderül, hogy mit is akar kifejezni, addig felőlem lehet nála juk a lyuk is.

De ha Te ezt élvezed, akkor menj el tanárnak, aztán főállásban köthetsz bele hasonlókba...

2022. júl. 25. 14:45
 47/49 anonim ***** válasza:
92%

Mert kinek kellett volna írni? Te tetted a megjegyzéseidet. Mégis mit vártál?

Egyébként nem a te helyesírasodat kritizáltam. Ez gondolom leesett.

2022. júl. 25. 15:06
 48/49 anonim ***** válasza:
24%

39/47 anonim válasza:

67%

38. "Eggyes" helyesen egyes

"irását" helyesen írását

"tom" az ki Jerry barátja? Magyarul a tudom szót szoktuk használni.

"Bevan" helyesen be van.

"álva" helyesen állva

"Fiu" helyesen fiú

Hogy előtt vesszőt írunk

"rugozok" helyesen rugózok

"Kiskoru" helyesen kiskorú

"Ijeneket" helyesen ilyeneket

"Aludj magadnak" helyesen menj aludni

Persze ez csak mind véletlen elütés :D

Szégyellhetnéd magad. Ez közröhej.

.....Amúgy ez a szöveg nekem jött de te szerencsétlen nem olvastad hogy most megyek 7.be? Te vagy egy szerencsétlen a saját korosztályoddal okoskodj ne velem. Szerintem jóval idősebb vagy mint én. Volt időd megtanulni helyesen írni én most tanulok. 24.kén töltötem 13 mit okoskodsz nekem. Te vagy egy szégyen le irom ide az adataimat 2009.07.29. Szóval szerintem ne velem veszekedj meg ne próbálj oltogatni mert szégyen. Ja csak lessz a szülinapom 4nap :D és gokárdot kértem.

2022. júl. 25. 21:33
 49/49 anonim ***** válasza:
94%

7.-be és ilyen a helyesírásod? :D Atya isten. Ha másodikos lennél még meg is érteném.

A számítógépen nem ismered a helyesírás ellenőrző gombot ha ennyire nem megy a nyelvtan?

Egyebként meg itt nem véletlenül van egy korhatár. Mit keresel itt 13 évesen?

2022. júl. 26. 11:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!