Milyen fiatal-/gyermekkori “lázadásokat” követtetek el a szüleitek ellen?
A 18. születésnapomon szabad vagyok felkiáltással kimentem az ajtón és 3 napig nem mentem haza.
Érettségi után elköltöztem anyámnak 7 évig nem mondtam meg hova. Aztán jó darabig azt sem, hogy vettem saját lakást.
Sziasztok akkor most én jövök mivel még nem vagyok nagy koru.. amiket csináltam napközibe az ablakon közlekedtem részegen mentem suliba egy fiu miadt berugtam othon a számitógép elöt miközbe vele beszéltem a fiuval. A napóleont meg szilva pálinkát össze öntöttem a kolás flakonomba és megittam. Úgy berugtam hogy fejjel nekimentem a falnak a wc-be akartam hányni de a mosógépre sikerült ez volt multhéten a tesom takarított fel utánam anyámék nem voltak ithon hálistennek aztán a tesom le akart fürdetni de mind ketten bele estünk a kádba 😁😁😁😁. Mondtam neki hagyál csak hagy feküdjek és rendesen mikor lefeküdtem az ágyra moccani sem bírtam onnantol képszakadás. Aztán volt olyan hogy nem engedtek el bulizni csak egy szülinapi buli lett volna de amiér rossz voltam ezért apám azt mondta sehova egy szégyen vagyok. Ezért mikor elaludtak kimásztam az erkélyre onnan meg a tetöre a féltetöröl bele ugrottam a trambulinba és zsátár már mentem is ... már elterveztem előre a trambulint oda huztam a féltető alá. Reggel 4re haza értem és visszamásztam a trambulint eltoltam és oda támasztottam a létrát. Igen csak alra nem gondoltam hogy a létrát hogy fogom utána vissza rakni a hejére hamár egyszer fent vagyok az ajtón nem mehetek ki báttyám felkel beköp apáéknak. Na mind1 eggy lehetőségem volt felkeltettem bátyám mivel hálistennek ő megy el ithonról a leg hamarabb és nem apa vagy anya.
Bementem a szóbájába felkeltetem halkan és mondtam neki majd a létrát létszi ted el a féltető alatt van azt mondta 5000ft és hát oda kellet adnom neki. Igy nem buktamle. Még akkor párnapra rá apa találkozott a barátnőm apjával és kérdezte apát hogy mit mondtam othon mien volt a buli apa meg persze nem mehetet szoba fogságba volt bnöm apja meg ja értem. Apa rájött eböl hogy elszöktem haza jött földhöz vágta a telefonomat és egy hétig mondta nekem az áldást aszitem meg pusztulok. Az erkélyes ajtót meg lecserélte kulcsosra a trambulinomat meg elvette bevitte a garázsba és azt mondta ezis meg szünt nincs több ugrálás. Én nem beszélek vissza csak van véleményem amit megosztok a szüleimmel ha terszik nekik ha nem. Mi volt mé? Ja igen be iratak még a virus elöt táborba 3vagy 4éve volt ez és nem mentem el a táborba hanem elmentem a haverokhoz nyaralni a tábor pénzt amenyibe került volna a tábor azt meg elköltöttem cigire meg piára kocsi kerekeket loptunk és azzal gyújtottunk tábor tüzet lent a dunánál és zenét halgatunk meg berugtunk nagyon jóvolt. Igen lebuktam tudtam is hogy lefogok bukni már az első nap lebuktam ját apa beszélt a tábor vezetövel hogy mikor indul a busz. De nem érdekelt azért csináltam mert hejetem akarnak dönteni hogy hova menjek meg hova ne. Meg nem mind1 nekik kivel barátkozok. Egyik barátom sem mondta hogy szökjek el a buliba vagy rugjak be vagy szökjek el a haverokhoz nyaralni. Magam döntöttem így nem kényszerített senki nem a barátok tehetnek róla. Ha a szüleim engedékenyebbek lennének akkor nem szögdösnék. De sehova nem engednek tiszta szégyen mindig veri a gyász a fejüket. Apa pl soha nincs ithon anya meg mindig csak nem nem majd ha apádis elenged akkor mehetsz anya csak apával tud jönni. Ha már csúnyán beszélek a báttyámmal hogy pl tegnap elöt mondtam neki kussoljbe fogyatékos. Már anya egyböl na jóvan hivom apádat. én hozzám átjöhetnek a haverok azt mondták de én nem mehetek már este sehova nap közbe hova mennyek a dög melegbe örülök hogy élek meleg van 9óra fele kezdenénk el élni de anyáméktol nem lehet persze hogy elszökök. Ja még volt olyan hogy az órán feleltetett az ofö és azvolt a válaszom hogy passz az ofö vissza kérdezett mi az hogy passz? Azt feleltem azt jelenti hogy passzolom mint a labdát a páján nem tudom kérdezzen mást. Azt mondta jólvan eggyet. Óra végén oda mentem hozzá és azt mondtam ne írja be az eggyest a tévébe hallotam és csak kipróbáltam a tévébe a tanár mást kérdezetfel utána. Akkora szerencsémvolt hogy nem írta be de azt mondta még egy ijen és be írja. Elég sokar írtam szerintem. Rossz vagyok néha beszélek csúnyán. Pl dugulj el fogdbe a pofád a rák egyenki kussolj huzz a rákba oda takarodj a rákba utállak fogyatékos gyász tekercs. Gyász egyeki a torkodbol a lelket. De ezeket nem a szüleimnek mondom halottis lennék a tesomnak 😁😄. Apának néha mondom hogy tank fejü meg szólal a világnak vége. Anyámnak nem csak néha azt hogy kuss
13. Én a szennyestartó kosarba hanytam bele. Mikor anyám mondta, hogy " valaki belehányt a szennyestartóba" csak annyit mondtam, hogy nem én voltam.
Egyebként csak ketten éltünk. :D Másik alkalommal az ablakon sikerült kihányni. 3 emelet és somlói galuskát ettem előtte. Elég jól nézett ki a lépcsőfeljáró. Anyám panaszkodott is, hogy milyen felháborító hogy valaki a lepcsőfeljáróra szart. Nem akartam neki mondani, hogy az ablakokra is az elsőn meg a masodikon. :D Persze nem gyorrontasom volt hanem kegyetlenül berúgtam. Ma már elmúltam 40 és ennek ellenére normális ember lett belőlem. Több iskolát végeztem, van rendes állasom, otthonom és már az alkoholt sem kívánom. :) D3 vicces visszagondolni azokra az időkre. Csoda hogy túléltem a kamaszkorom.
18 ne ítéljétek el a jelene nem a jövője. Fiatalon az ember jól akarja érezni magát szabadságra vágyik és ennek érdekében mindenre képes. A csúnya beszédet mondjuk el lehetne hagyni de jó jel hogy ő is érzi ez nem helyes. Viszont ügyes, talpraesett a problemamegoldó kepessege is jó meg bátor is ez értekelendő. :)
19. Ez a vélemény rólad mond el kritikát. És mi van ha valaki roma. Szegyelljetnéd magad egy igazi seggfej vagy.
Gyereknek jó voltam, kamasznak borzalom.
Nem tanultam, elszöktem bulikra, fesztiválokra (kimásztam az ablakon, van amire nem is jöttek rá, mert reggelre otthon voltam, de a fesztiválnál pl nyilván kerestek, aztán rájöttek hol vagyok). Ittam, cigiztem. Piercinget szúrattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!