Miért nincs szívem plüssállatokat kidobni?
Figyelt kérdés
Költözés alatt állok, és ideje lenne megszabadulnom pár olyan dologtól amikre már nincs szükségem és csak a helyet fogják
Ilyenek a plüssállatok is, nincs kinek ajándékoznom őket a családban, se a szomszédságban, de valahogy sajnálom őket, kicsit olyan érzés mintha személyiségük lenne: ti hogyan válnátok meg tőlük lelkiismeret-furdalás nélkül?
2019. szept. 30. 20:15
1/5 anonim válasza:
máltaiakhoz be lehet vinni - ők elviszik olyan helyre, ahol örül majd egy-egy gyerek. Vannak szociális boltok - oda is be lehet adni - ott olcsón jutnak hozzá emberek, akiknek kell (neten tájékozódj, hogy a közeletekben hol vannak ilyenek)
2/5 anonim válasza:
Dettó... van 1 plüssöm, amit 4 évesen kaptam, azóta az ágyamban van, párszor próbáltam már kirakni, révén, hogy felnőttem, közel 30-hoz vagyok, de nem megy.
3/5 anonim válasza:
Add be őket a legközelebbi óvodába.
4/5 anonim válasza:
Megmondom őszintén ugyanígy voltam vele a férjemmel, mintha személyiségük lenne. Mi megtartottuk őket, a padláson lesznek egy vitrinben. Ha a lányunk elég idős lesz vetésforgóban megkapja őket, mert tényleg szép állapotúak.
5/5 anonim válasza:
Gyermekkorom kedvenc játékai. Nem lehet csak úgy megválni tőlük. Ahhoz nincs szívem. Számomra lelkük van, amit én adtam nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!