Ezzel a trágár szöveggel csak magadat minősíted öcsi. Helytelenül írni meg nem menő. :D "rugózól" :D Ez mi? :D
8-kor lövik a pizsit? :D Nem vagyok kiskorú. :D Bármikor kivehetek a saját hűtőmből is egy doboz sört, nem kell lopnom valahonnan. :D
A holokausztról meg olvasgass kicsit mielőtt ostobaságokkal dobálózól. ;)
2022. júl. 24. 23:17
32/49 anonim válasza:
Majd meg tanulok helyesen írni most megyek majd 7.be ha érdekel. Én nem vagyok fa szopo nyelvtan náci xD ez jó szöveg. Barátkozós vagyok és sajnos mindent tiltanak a szüleim. Még facebookom sem lehet. Eztis titokba használom. 29-es az erkély ablakon másztam ki éjfél fele. Ha tudni szeretnéd egy 13éves nem engednek ki az ajtön éjfél fele igen 8kór pizsama osztás. Szeptembertöl járni fogok helyes írás leckékre. Ja és a vírus véget nemis nagyon volt suli. És ithon meg nem tudtam tanulni mert egyedül vok ithon a szülök dolgoznak. Apa 5kor kel 14kor végez és 14:30 ra van ithon és hazajön fürdik megkérdi micsináltam ithon és eszik és lefekszik aludni anya 13ra megy dolgozni 21:30 kor végez és tiz után ér haza. Nem tudom kivelkéne tanulnom mikor egyedül rohadok ithon. Reggel anya kiföz kitakarít és gyorsan bevásárol és megy dolgozni igyis 7kor kel anya hogy kitudjon fözni meg elmenyen ide a boltba vásárolni meg még kumos egy adagot pl. Senkinek nincs rám ideje a tesom az nem tanul velem felkel és elis megy ithonrol ő 16éves báttyám diákmunkát vállalt a profiba élelmiszer üzlet. Majd meg tanulok.
2022. júl. 24. 23:23
33/49 anonim válasza:
Igen látom sok a helyes írás hibám.
2022. júl. 24. 23:26
34/49 anonim válasza:
Nem, mert jó helyre megy a trágár szöveg. Egy elütésbe nem menő beleugatni. Az agyhalott trollok szokása :) Lehet nem vagy kiskorú, de egy 14 éves szellemi színvonalán állsz. Úgyhogy ez elég nagy öngól volt :D
Mármint apád sörét kiveheted a hűtőből :)
2022. júl. 24. 23:27
35/49 anonim válasza:
34eske. Elmúltam 30 és több egyetemet végeztem de biztos igazad van. Az apám sörét meg sajna nem tudom kivenni a hűtőből mert a város másik felén lakik. :) De ilyen suttyó gyerekként sem voltam.
32. Nagyon sajnálom, hogy ilyen családod van. :(
2022. júl. 24. 23:33
36/49 anonim válasza:
Hát persze. Most hirtelen 30 lettél, meg mindjárt több diplomás, mint itt az összes élettelen :D :D Hát hogyne :)
2022. júl. 24. 23:45
37/49 anonim válasza:
Mi az a holokklausz? Nem tom mi az. Nem lopok. Alszok. 35.énis sajnálom én szeretem a szüleimet. Nem akarok más szülöket. Csak azt hogy többet legyenek velem. Ez nem rossz kérés. Én nagyon almos vagyok. Jóéjt nektek
2022. júl. 24. 23:59
38/49 anonim válasza:
A 31-es tipikus lúzertroll, aki itt éli ki magát.
2022. júl. 25. 00:11
39/49 anonim válasza:
38. "Eggyes" helyesen egyes
"irását" helyesen írását
"tom" az ki Jerry barátja? Magyarul a tudom szót szoktuk használni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!