Milyen fiatal-/gyermekkori “lázadásokat” követtetek el a szüleitek ellen?
Figyelt kérdés
Privátban is szívesen fogadok történeteket.2022. júl. 23. 19:46
21/49 anonim válasza:
19-es vagyok.
20-as , az a probléma, hogy a szóhasználata nagyon közönséges és nem illik a társadalomba..
22/49 anonim válasza:
13-as nem kamu a kutyusom életére esküszöm úgy hívják villám. 4éve velünk van. Ez mind meg történt. Ja és telefon betyárkodtam is esztse hidd el. És volt van egy csaj az utcánkba nagyon utálom mert kihasználta a báttyámat. És 6db pizát rendeltettem hozzá és ful idegvolt mert az apja ment ki és átis vette :D kohalatszott a kiabálás és ha tudni szeretnéd mi nemis olyan távolrol figyeltük. ;) rossz vagyok majd meg javulok rá érek. Az a borozás csak egyszeri alkalomvolt és igen kocsi kereket loptunk de nem a kocsi alol vettük ki :D nyugi. Még a családomra is megesküszöm mert igaz mondanám meg adok egy telefonszámot hívd fel kérdezdmeg de ide nem adhatom meg.
24/49 anonim válasza:
23 azért egy magyar helyesírás szabályait lopjál vagy vegyél magadnak a biztonság kedvéért. :) Akár igaz akar nem, engem szórakoztat. Ha nem igaz írj könyveket, jó kis történetek ezek. Lesz mit mesélni az unokáknak. Nagyapám mesélt hasonlókat csak az még más korszak volt mentek dinnyét lopni, meg elkötötték a szomszéd tehenét....stb. Más korszak de ez is nagyon vicces :D
25/49 anonim válasza:
24 miért lenne kamu. Mert te ilyesmit nem mersz megcsinálni? Ha kamu meg jó kis történeteket tud kitalálni, ha megtanulna helyesen írni még könyvet is írhatna.
26/49 anonim válasza:
Mit vársz tölem én még suliba járok... ez nem kamu a nevébe rendeltem. Te is meg tudod csinálni bárkivel. Meg az sem kamu hogy a féltetöröl ugrottam a tranbulinba. Az unoka tesom is simán meg csinálja mivel alacsonyan van a féltetö az erkélyem meg felette van. Mit nem lehet elhinni ezen... vagy azon hogy loptunk kocsi kereket. Azaz kocsi gumi kereket nem nagyon lehetetlen fogod átmászod a kaput ki emelitek te meg kimászol a kapun ennyire egyszerü. Akkor még fiatalabb is voltam. Vannak rossz gyerekek én közéjük tartozok és igen gyereknek mondom magam mert az vagyok téma lezárva. Ez az oldal nemértem mért korhatáros mindenki használja 13évesek is meg 11évesek is ha tudni szeretnétek unoka tesom 15éves és fent van az oldalon. Ha nem hiszitek el nem kellkel ha meg csináljátok akkor majd elhiszitek. Fogod a telefont és a szomszédod nevébe rendelj egy pizzát bróbának told a fa alá a trambulint ha nincs féltetötök és ugorj bele példa iratkozz be egy táborba és neszálj fel a buszra ha nem menny el a haverokhoz addig míg tart a tábor. Ezek nem lehetetlenek ez az élet mindenkinek mást dob a gép nekem ezt dobta. Ijen vagyok nemérdekeltek.. lehet a ti idő szakotokban csak vissza pofázás volt meg ivázat. A mai szűlök sehova nem engednek el akkor mért ne szőkjek meg úgy ahogy tudok. Ha tudni szerernétek igen apám lecserélte zárasra az erkélyre nyílló ajtót. Ez is igaz. Pl énis ezt tettem volna ha lenne egy gyerekem.
27/49 anonim válasza:
Én hiszek neked. Nem vagy te rossz gyerek csak tanulj meg helyesen írni. :)
28/49 anonim válasza:
24
Egy elírâs miatt kéne könyvet vennem, te szerencsétlen?
29/49 anonim válasza:
Szerintem itt a szerencsétlen nem én vagyok. Én kimehetek az ajtón is bárhova. Nem kell kimásznom az ablakon. :D
Egy mondatot sem sikerült leírnod helyesen. Szomorú ha utólag sem tűnik fel. :D
30/49 anonim válasza:
Hogyne. Főleg, hogy 8-kor már lövik nálad a pizsit.
De, sikerült, csak te egy elíráson rugózól, mint egy fsszopó nyelvtannáci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!