Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Otthon kellett volna lennem...

Otthon kellett volna lennem vele tegnap este?

Figyelt kérdés

Itthon élek még anyával és bátyámmal, 24N vagyok, és mindhárman dolgozunk. Csak anyának van jogosítványa, illetve autója is köztünk.

Anya már 61 éves, de rendszerint vannak vérzéses problémái, ami már nem menstruáció, hanem rendellenes vérzés. Korábban volt már egy egészségügyi kaparáson pár éve ugyanemiatt, ugye ez egy olyan műtét, hogy bemegy délelőtt, megcsinálják elvileg 15p alatt egy rövid bódításban jöhet is haza este, másnap mehet is dolgozni. Múltkor mikor ilyen volt neki, akkor bátyámmal busszal elmentünk érte a kórházba és busszal hazakísértük anyát a kérésére, de jól volt, igazából semmi baja sem volt.

Most is ment erre a kaparasra tegnap. Anya párja (habár neki sincs autója) felajanlotta, hogy elkíséri anyát, de anya kiakadt, hogy neki az lenne segítség, ha valaki autóval tudná bevinni, neki az nem segítség, hogy kísérgetik. Mondom anyának, hogy biztos a párja úgy gondolta, hogy igy lelkileg lenne mellette, anya erre csak forgatta a szemét.

Aztán megvolt a műtét tegnap, én egész nap irogattam neki a munkahelyemről messengeren, hogy mi a helyzet. 6ig dolgozom kb.. Aztán este elmentünk edzeni a legjobb barátnőmmel.

Estefelé anya írt nekem egy mocskolódó levelet arról, hogy hogy lehetek ilyen, hogy ő hazajön a kórházból, én meg teljesen leszarom őt és mindegy.. Nem megyek bele a reszletekbe, de egy egész regényt írt arról, hogy én mekkora szar vagyok es más anyukáknak mennyivel jobb lányuk van és amugy is szar az élet...

Ott voltam barátnőmmel, teljesen le voltam fagyva... Egész nap írtam neki, ez egy rutinműtét volt, igen, elmentem edzeni, de anya nem szólt, hogy kéne bármi segítség... Az egészet ő is felvallrol kezelte.. Legalábbis így mutatta... Nyilván most kra szarul érzem magam és a világ legszemetebb emberének....

2022. júl. 22. 09:12
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
Nyilván jól esett volna neki, ha itthon maradtam volna, meg is fordult a fejemben, ösztönösen nekem is ez jött volna. De az egész műtétes dolgot olyan félvállról kezelte, hogy nem gondoltam, hogy ennek ellenére mégis ennyire igényli az én jelenlétem.
2022. júl. 22. 10:10
 22/50 anonim ***** válasza:
1%
#19 A dupla műtét és a mesterséges előidézett menstruáció között ég és föld a különbség 😂
2022. júl. 22. 10:14
 23/50 anonim ***** válasza:
0%
*mesterségesen
2022. júl. 22. 10:14
 24/50 anonim ***** válasza:
48%
Kérdező, egy francot igényli, azt az ember normálisan megmondja, akár utólag. Anyád simán csak eljátsza a hattyú halálát.
2022. júl. 22. 10:15
 25/50 A kérdező kommentje:
Jó, mindegy hagyjuk az egészet.. nyilván én sem vagyok szent a sztoriban, ezt tudom.
2022. júl. 22. 10:17
 26/50 anonim ***** válasza:
81%

"De az egész műtétes dolgot olyan félvállról kezelte, hogy nem gondoltam, hogy ennek ellenére mégis ennyire igényli az én jelenlétem."

Tipikusan az az ember, aki képtelen megfogalmazni mások felé az igényeit, hanem várja, hogy a másiknak ez magától jusson eszébe, és ha nem találják ki a gondolatait, akkor jön a bűntudatkeltés. Anyádnak saját magával kapcsolatban vannak problémái. Ő nem tiszteli saját magát, és másoktól várná el ezt.

2022. júl. 22. 10:17
 27/50 anonim ***** válasza:
72%
Azért bírom ezeket a mártír embereket is, pont ezért ilyen a kedves szülők felfogása, hogy a gyerek ugrálja körbe meg ápolgassa mert ő a szülő, mert még mindig ezt látjuk, hogy hiába volt egész életében mondjuk egy szar ember, legtöbbje még mindig szalad, mert “mit szól a világ ha nem segítesz annak aki megszült meg felnevelt”… Na hát nem. Anyád legközelebb mondja meg ha az kell neki hogy otthon körbeugráld, ha meg nem mondja akkor ne utólag pampogjon, hogy mennyire el kellett volna neki a segítség, amikor a leírás alapján ő is ugyanúgy leszart téged amikor szükséged lett volna rá. Nem hiába van az a mondás, hogy “néma gyereknek….”…
2022. júl. 22. 10:21
 28/50 Katona Dius ***** válasza:
91%
Én biztos nem maradtam volna otthon. Ha kell segítség,vagy igényli a jelenlétemet,akkor szóljon. Anno mikor otthon laktam,vagy most a férjemmel is úgy vagyok. Ha nekem van bajom,és otthon vagyok/voltam,mindig kérdezték (anyám annyira nem,de a férjem mindig),maradjanak e,segítsenek e. Ha kell,akkor szólok,hogy igen,ha meg tudod oldani,kérlek maradj,ha nem kell akkor meg mondom,hogy nem,köszi. És ha ezután elmegy dolgozni,haverozni,mittomen, nem sírok utólag,hogy hát ez lett volna a minimum H marad és körbe ugrál.
2022. júl. 22. 10:29
 29/50 A kérdező kommentje:
Most nézem, hogy betétes tasakok, bugyik mindenhol szét dobálva. Éjszaka mikor mentem ki wc-re pisilni, én töröltem anya után össze a vért, mert az egész wc deszka véres ovlt... nyilván ha mondja h ekkora a baj, hazajövök. Mondjuk úgy tudom, eleve nem normális ilyen fokú vérzés küret után
2022. júl. 22. 10:38
 30/50 anonim ***** válasza:
50%
Vagy direkt hagyta ott mocskosan, hogy még drámaibb legyen.
2022. júl. 22. 10:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!