Otthon kellett volna lennem vele tegnap este?
Itthon élek még anyával és bátyámmal, 24N vagyok, és mindhárman dolgozunk. Csak anyának van jogosítványa, illetve autója is köztünk.
Anya már 61 éves, de rendszerint vannak vérzéses problémái, ami már nem menstruáció, hanem rendellenes vérzés. Korábban volt már egy egészségügyi kaparáson pár éve ugyanemiatt, ugye ez egy olyan műtét, hogy bemegy délelőtt, megcsinálják elvileg 15p alatt egy rövid bódításban jöhet is haza este, másnap mehet is dolgozni. Múltkor mikor ilyen volt neki, akkor bátyámmal busszal elmentünk érte a kórházba és busszal hazakísértük anyát a kérésére, de jól volt, igazából semmi baja sem volt.
Most is ment erre a kaparasra tegnap. Anya párja (habár neki sincs autója) felajanlotta, hogy elkíséri anyát, de anya kiakadt, hogy neki az lenne segítség, ha valaki autóval tudná bevinni, neki az nem segítség, hogy kísérgetik. Mondom anyának, hogy biztos a párja úgy gondolta, hogy igy lelkileg lenne mellette, anya erre csak forgatta a szemét.
Aztán megvolt a műtét tegnap, én egész nap irogattam neki a munkahelyemről messengeren, hogy mi a helyzet. 6ig dolgozom kb.. Aztán este elmentünk edzeni a legjobb barátnőmmel.
Estefelé anya írt nekem egy mocskolódó levelet arról, hogy hogy lehetek ilyen, hogy ő hazajön a kórházból, én meg teljesen leszarom őt és mindegy.. Nem megyek bele a reszletekbe, de egy egész regényt írt arról, hogy én mekkora szar vagyok es más anyukáknak mennyivel jobb lányuk van és amugy is szar az élet...
Ott voltam barátnőmmel, teljesen le voltam fagyva... Egész nap írtam neki, ez egy rutinműtét volt, igen, elmentem edzeni, de anya nem szólt, hogy kéne bármi segítség... Az egészet ő is felvallrol kezelte.. Legalábbis így mutatta... Nyilván most kra szarul érzem magam és a világ legszemetebb emberének....
"igen, elmentem edzeni, de anya nem szólt, hogy kéne bármi segítség..."
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem ilyen esetben magamtól is eszembe jut, hogy kellhet valami segítség és este nem megyek edzeni, hanem otthon vagyok, hogy segíthessek, még ha sokat nem is kell, ő meg pihenhessen a műtét utáni órákban.
Anyád eltúlozta a reakciót a levélben, de az jogosan eshetett neki rosszul, hogy este nem voltál otthon.
írtam neki még nap közben, hogy hagyja a kert locsolását, majd én meglocsolom ma hajnalban..
és igen, nem jó anyával a kapcsolatom.. sajnos. Mikor én voltam beteg és 39 fokos lázzal ki sem tudtam kelni az ágyból, ő pedig a párjánál volt és megkértem h hozzon haza lázcsillapítót (amit én szedtem, az nem hatott), fél napig vártam otthon rá lázasan... és ez láz volt, tényleg szarul voltam... de ez csak egy a sok eset közül. Amúgy is rossz a kapcsolatom anyával, egész kamasz korom abból állt, hogy villámhárítót játszottam, anyának bármi baja volt, rajtam vezette le..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!