Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Chiellinit miért kellett...

Chiellinit miért kellett lecserélni tegnap este a lesgólja után?

Figyelt kérdés
Az olasz-svájci meccsre gondolok, az elején miután Chiellini lesgólt szerzett, két percen belül lehozták. Ennek mi volt az oka? Se sérülés, se rosszullét nem látszott rajta, lapot sem kapott, és még nagyon az elején volt a meccs (15-20 perc körül ha jól rémlik), ergo semmi se indokolta a cseréjét.

2021. jún. 17. 23:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy emlékszem, hogy megsérült!
2021. jún. 17. 23:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, jól emlékeztem:

[link]

A tréner szót ejtett az első félidőben sérülés miatt lecserélt Giorgio Chielliniről is, akiről holnap derülhet ki, mennyire súlyos az állapota.

„A combhajlítójával történt valami, egyelőre nem tudom, hogy pontosan mi. Holnap derül ki, de nagyon remélem, hogy semmi komoly baja nincs” – mondta Mancini Chiellini sérüléséről.

Nem is fog játszani a köv. meccsen:

Giorgio Chiellini kihagyja a Wales elleni találkozót

[link]

Kár. :(

Giorgio Chiellini hiába szerzett gólt a Svájc ellen3–0-ra megnyert mérkőzésen az Európa-bajnokság második fordulójában, szomorúan hagyta el a pályát. Egyrészről érvénytelenítették a gólját, másrészről idő előtt véget ért számára a találkozó.

Az olasz válogatott csapatkapitánya combhajlító-sérülést szenvedett, és még az első félidőben cserét kért. A jelek szerint a sérülése nem súlyos, ám a Wales elleni vasárnapi találkozót várhatóan kihagyja – írja a football-italia.net.

2021. jún. 17. 23:39
 3/4 A kérdező kommentje:
Oh, akkor csak én voltam figyelmetlen, fura is volt... Köszi szépen a részletes infót! Reméljük már az egyenesben tud játszani ismét.
2021. jún. 17. 23:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyébként nem tegnap, hanem szerdán volt a meccs.
2021. jún. 18. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!