Egy fiúnk van, 15 éves. Mi 37 és 38 évesek vagyunk, erősen gondpolkodunk benne, hogy szeretnénk 40-es éveink előtt újra babázni. Meg talán ez az utolsó idő arra, hogy összehozzunk egy második gyermeket. A Fiúnkank is emletettük, hogy valószínűleg kistestvére lesz, viszont nem olyan szeretetteljes volt a reakciója, amit mi vártunk. Teljesen ellene van, hallani sem akar róla, hogy neki 15 évesen testvére legyen. Egyből a fejünkhöz vágta, hogy ezt korábban is kitalálhattuk volna és ne most akarjuk tönkretenni az életét. Mit tegyünk? Tényleg nagyon rosszak vagyunk, amiért szeretnénk egy kicsit még?
Milyen jó is úgy készülni az érettségire, hogy ott bőg meg bsztat egy gyerek..
2022. júl. 21. 12:58
112/130 anonim válasza:
Szerintem azért az sem úgy van, hogy a 15 évesnek 3 év múlva már saját élete lesz. Igaz, én második feleség vagyok, de a férjem gyerekei még 30 évesen is itthon baszódtak. (Mindezt úgy, hogy minden anyagi alapjuk megvolt - öröklés útján - ahhoz, hogy elhúzzák a csíkot.)
De nehogy már az legyen a követendő példa, hogy minél szegényebb körülmenyek közt minél több gyereket neveljünk fel, mikor egyet fel lehetne tisztességesen is...
2022. júl. 21. 13:08
114/130 anonim válasza:
En diplomáztam gyerek mellett. Az érettségi meg azért egy vicc. És azért van anyja, hogy vele legyen. Egy három éves nem bőg egész nap, amúgy lehet vele már menni bárhová és csinálni bármit. Beszél, értelmes. Itt az anyuka nem tűnik fogyatékosnak, hogy hagyja a kicsinek bsztatni az érettségire készülő gyerekét. Családtag, amúgy. Egyéb?
2022. júl. 21. 13:16
115/130 anonim válasza:
113-as. De ki mondta, hogy itt erről van szó? Nem a semmire vállalják, elmondta, hogy megvan a lehetőség, hogy akár lakást is vegyenek a gyerekeknek. Azért mert más szerint nem lehet felnőni csak 200 nm felett, az nem a kérdező problémája. Élhetsz te nagy házban, ha meg közben meg nyaralni nem mész soha, mert a törlesztőt fizeted. Vagy lehet egy normál méretű házad, és mellette megtakarítasz és megadsz mindent a gyereknek.
2022. júl. 21. 13:35
116/130 anonim válasza:
#115, de ki mondta, hogy a #113-as a Kérdezőknek írta a válaszát?
Ezt azoknak írta, akik szerint egy gyereknek nem kell megadni mindent, amit csak tudnak a szülők, mert "Kevesebb lehetőséggel is nőttek fel gyerekek".
2022. júl. 21. 13:58
117/130 anonim válasza:
106- Hát mindannyian voltunk kicsik és mindannyian azt tettük, amit minden csecsemő tesz, "pokollá " (mennyországgá ) tettük mások életét. Te is ....
2022. júl. 21. 14:45
118/130 anonim válasza:
Ez már szinte nevetséges, ami itt folyik. Kérdező tanácsot várt és általános vita kerekedett belőle. Volt néhány jó tanács, értelmesen kifejtették egyesek véleményüket pro és contra, de néhányunkat (valószínűleg sértett kamaszt vagy fiatalt) már nem a jó szándék vezérel, hanem saját haragjukat, sértettségüket kiabálják világnak... és ezt lehet folytatni még 117 válaszon keresztül.....
2022. júl. 21. 14:57
119/130 anonim válasza:
Szóval elmentél koliba, önállósodtál, nem bírtad a baba sírást, ami mondjuk 16 évesen érthető. Nem látom a problémát. De nem, te kis pukkancs gyerek módjára behisztizél és hisztizel azóta is, ahelyett, hogy megismernéd a tesódat. Most azért, mert te önző voltál, és azt akartad hogy a szüleid csak téged nézzenek, meg a kis tini éveidet, nem a saját hátralévő életüket, még nem ők a xarok. Őszintén sajnálom őket. Remélem legalább a kisebbik gyerek boldoggá teszi őket.
Fogalmam sincs, 5 éve nem láttam az öregeket hiába sír a muter a telefonba. Mondom neki bőgjön a picikéjének engem meg akkor keressenek ha lehet menni az örökségért.
2022. júl. 21. 16:59
120/130 anonim válasza:
Egy rendes, csendes, tisztelettudó, jótanuló fiú ő, aki nem lesz rászorulva az önköltséges egyetemre, ja és elkényeztetve sincs!
Ja mert még nincs ott egy üv9öltő kis görcs aki miatt nem tud pihenni és ezért tanulni se.
De vállaljatok még vagy négyet kérdező hogy biztos elüldözzétek a fiatok egy életre. Végül is tök buli lesz hogy egyszerre lesz a ti nyugdíjas bulitok meg a gyerek érettségije. Letudjátok egybe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!