Nagyon ciki egy bizonyos kor felett a szülőkkel lakni?
Figyelt kérdés
anyám miatt lakok itthon, mert állandóan azt mondja hogy én nem tudok mit kezdeni magammal albiba meg keveset is keresek és nehéz albiba menni2022. júl. 20. 13:28
41/46 anonim válasza:
"pl telefonod fizetni"
Miért pont ezt említed? A telefon olyan sokba kerül? Szerintem az az egyik, amin a leginkább lehet spórolni.
42/46 anonim válasza:
41, 9 ezer Ft a telefonom úgy, hogy kb nem használtam. De ez egy a sok közül.
43/46 anonim válasza:
Ennyiért vetted vagy ennyit fizetsz havonta a használatáért?
44/46 anonim válasza:
Ez szimplán előfizetés, nem készülék ár. Drága lett a telenor/yettel. Pár hónapja havi 20akat fizettem(100 perc beszélgetés+mobilnet,stb)
45/46 anonim válasza:
Szia, en egy tobbgeneracios hazban nottem fel es a mai napig nem "repultem ki" teljesen es nem is szeretnek. Amikor kicsi voltam, sot, egeszen tinedzser koromig meg a dedim is velunk lakott, illetve az anyai nagyszuleim, valamint anyukam es a testverem is. Nem allunk annyira kozel egymashoz erzelmileg, mert egyikunk sem mutatja ki annyira, de boldog gyerekkorom volt es megnyugtato, hogy magam korul tudhatom az osszes csaladtagomat. Anya kesobb elkoltozott az uj parjahoz, viszont nagybatyam meg minden egyes nap legalabb haromszor jott a hazba. En egyetemre mentem es jelenleg is itt vagyok, eloszor koliban, majd alberletben, de a het felet mindig otthon toltom es nagyon szeretek ott lenni. Hetvegekre az egesz csalad osszegyulik apukamon kivul, aki ugye elvalt. Illetve az elhunytaknkon kivul, akik jelenleg mar csak bennunk elnek :"( Hogy mit hoz a jovo azt nem tudom, de ha parom lesz en akkor is gyakran haza szeretnek jarni. Szamomra peldaul nem lenne ciki, ha valaki azt mondja, hogy a szuleivel lakik, mert ez teljesen normalis. Videkiek vagyunk, szinte az osszes baratom szonten hazajar legalabb hetvegere meg akkor is, ha parja van. De sokan a szulok hazaba koltoztek be, mert ugye ezek ilyen nagy emeletes hazak. Panelban mar erdekesebb mondjuk.
46/46 anonim válasza:
"Panelban mar erdekesebb mondjuk."
Én panelban is tudok olyanokról, akik ugyanabban az épületben laknak, pár emeletnyire a rokonaiktól. Szerintem tök jó lehet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!