Nagyon ciki egy bizonyos kor felett a szülőkkel lakni?
Sokkal cikibb az, hogy 35 évesen még érdekel, hogy mások mit gondolnak arról, hogy te hogyan éled a saját életedet, főleg, ha itt teszel fel erről kérdést, ahol a válaszolók mondjuk fele garantáltan fiatalabb, mint te...
Ha nektek így jó, akkor nincs vele semmi baj. Ha majd nem így lesz a lehető legjobb, akkor el fogsz költözni. Ha nem úgy élsz otthon, mint egy kamasz, vagyis nem elvárva, hogy alád tegyenek mindent, hanem dolgozol és fizeted a fizetnivalóknak a rád eső részét, plusz kiveszed a részed mindenféle házimunkából, ügyintézésből és hasonlóból, vagyis ha úgy élsz, mint egy felnőtt ember, akkor nem ciki, hanem szükségmegoldás.
Cikinek nem tartanám, mindenki azt csinál amit szeretne.
Viszont túl egészségesnek sem, én most vagyok 22 és külön költöztem egyedül, mert ennyi idősen teljesen más elképzelései vannak az embernek a szüleitől, másképp szeretne élni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!