Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akik egy gyereket vallaltak...

Akik egy gyereket vallaltak kesöbb meg bantatok?

Figyelt kérdés
Van egy masfel eves lanyunk. Nagyon szeretem, a terhesseg rendben volt ettöl a resztöl nem felek, viszont a lanyom egy nagyon nehez termeszet, nappal keveset alszik, borzaszto akaratos, hisztis. Persze nagyon szeretem imadom de en nem szeretnem ezt meg egy alkalommal vegig jatszani :( en aki harom gyereket akart most azt mondom böven eleg egy. Ruha, kaja minden nagyon draga. Szeretem szepen öltöztetni, mindent meg adni normalis keretek között, en ugy erzem se erzelmileg se anyagilag nem ferne bele. Meg is mi denki azt mondja nagyon meg fogom banni ha nem vallalon meg egyet
2022. júl. 9. 14:14
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
87%
Mi enm bántuk meg.
2022. júl. 9. 18:58
 22/29 anonim ***** válasza:
72%
Nem bántam meg, amúgy én következetesen egyet akartam mindig, már fiatal korom óta. Mivel mi nagyon rossz testvérek voltunk a húgommal, így megfogadtam, hogy egy lesz csak, nem teszek ki ennek két gyereket, hogy egymást utálják.
2022. júl. 9. 21:57
 23/29 anonim ***** válasza:
75%
Aki annyira tudja hogy 1 elég lelke rajta, csak az ingerel hogy mikor van valami tragédia (pl buszbaleset) akkor szeretik kihangsúlyozni hogy az x család ráadásul egyetlen gyereket vesztette el (vagyis hogy y család még relatíve szerencsés mert ott maradt még gyerek)
2022. júl. 10. 12:42
 24/29 anonim ***** válasza:
75%
10-es - Ha akormányzati intézkedések számítanak, akkor az USA-ban nem kellene egyáltalán születnie senkinek. Magyarország nincs a sor végén ebből a szempontból, sőt pár dologban jobb is.
2022. júl. 10. 13:41
 25/29 anonim ***** válasza:
82%

24es, hát azért az USA államainak a fizetését ne vessük össze Magyarországéval :-D

Meg sokra megyek vele ha nem kap helyet a gyerekem a bölcsődében, mer mindenki nyakra-főre szül a csok miatt :-S

2022. júl. 10. 13:48
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
25: Igazad van, a bevétel átszámolva több, de simán össze lehet vetni, ha a lakhatás és egyéb költségeket is hozzászámoljuk. Nem véletlen, hogy ha épp nincs munkahelye valakinek, akkor aggódik, hogy ne legyen beteg, mert olyankor nem tudja fizetni maga után a biztosítást. Például. A szülés után pedig 6 hét szabadság, és lehet visszamenni dolgozni, hacsak nincs félretéve pénze a betegbiztosításra és a megélhetésre.
2022. júl. 10. 14:00
 27/29 anonim ***** válasza:
37%
22: Attól, hogy ti útáltátok egymást, még nem útálja mindenki. És az is lehet, hogy kinövik. De az, hogy beírtad, azt köszönjük, érdekes tapasztalat, de tanácsnak nem feltétlenül kérném. :)
2022. júl. 10. 14:02
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
en azt az egyet is megbantam de mielott barki itelkezne a fiam skizofrenias volt es iszonyu sok fajdalmat es bajt okozott nekunk egeszen a halalaig. soha nem gondoltam ra hogy szuljek meg egyet. Meg fiatalon volt egy mehenkivuli terhessegem is amibe majdnem belehaltam, hat nem voltak a legjobb elmenyeim a gyerekvallalassal kapcsolatban.
2022. júl. 10. 15:43
 29/29 anonim ***** válasza:
79%
Igen, sokan megbánták. De nem azt, hogy nem lett több, hanem azt az egyet is. Csak sokan nem vallják be, hogy nem érte meg az áldozat. Nagyon sok semmirekellő fiatal van, aki nem sok örömet és büszkeséget okoz a szülőnek.
2022. júl. 14. 21:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!